Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika a opis osoby
27.12.2011
autor
Reagovať
str.... sa
ja len že to je moj osobný text a v čítanke ho použili.. síce neviem prečo.. takže žiaden trapas... a nezaujima ma žiadna negatívna kritika písala som to od srdca a keď sa niekomu neľuby nech si nasere!!!
14.03.2011
Errorcode
Reagovať
nie je to zlé
Nie je to zlé, aj keď nie dokonalé. Zajtra idem maturovať, no myslím, že ani za takýto text by som sa určite nehanbil..
15.03.2009
ajajaj
Reagovať
och joj
akoze .... chyby nenormalne a onicom to je cele....mne treba opis na 3 strany
26.01.2009
jordy
Reagovať
hmmmm
Prilis kratke. Ale vseobecne, opisy a charakteristiky su tu prilis kratke. Bud moja skola je vadna alebo neviem =D My to musime pisat na papier velkosti A4 =D
30.11.2008
KaYka
Reagovať
konstatovanie
.......ja som cast tohoto pouzila na skolsku ulohu... dufem,ze dostanem dobru znamku...tak zatial dakujem papaapa celkom okey..
05.10.2008
Katuska
Reagovať
Preboja spametajte sa:)
vsak ten isty sloh sa nachadza v citanke pre stredne skoly:D:D:D:D....trapas
25.03.2007
josé999
Reagovať
môj názor
Chcel by som reagovať na tento referát...Idem zajtra maturovať, tak som si len tak pozrel túto stránku...Môj názor na túto charakteristiku je pozitívny, no tiež by som sa vyhol niektorým frázam, ktoré tu už boli spomenuté...Napriek tomu si však myslím, že výsledný efekt je celkom fajn a kľudne by som niečo podobné použil aj na zajtrajšiu písomnú skúšku...
19.10.2006
guzo
Reagovať
no ho ho
ja neviem ale slovo manzarda? nohoho ale inac sa da dostal som zan jednotku diki:-)