Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika a opis osoby
19.10.2006
guzo
Reagovať
no ho ho
ja neviem ale slovo manzarda? nohoho ale inac sa da dostal som zan jednotku diki:-)
15.10.2006
MXE666
Reagovať
Vy kurvy
vy kurvy pojebane skapte do rana taketo kokotiny tu vypisovať čistý kokoti
10.04.2005
kritizer
Reagovať
aehmh
preboha, pan dokonaly som rad ze je tu aspon niekto normalny.Autor tohto slohu niekedy davno v minulosti cital pribehy starej matere a zapamatal si slovne spojenia aj ked pouzitie mu uz trochu uslo. NEviem ci by som nmapisal lepsi ale nehnevajte sa napisat o charakteristike ktora tvrdi ze starky ma zlaty noztek a culu postavu nieco ine ako blbost je .............blbost:)
10.01.2005
v pohode
Reagovať
je to super
podla mna je to super aj ked to bude ze ja na slohy nie som ale toto je V POHODE.Ako napisala "pohodicka"nech sa Dr.Dokonaly predvedie pochybujem ze by to napisal lepsie
09.12.2004
Crusher
Reagovať
KOLOMAN
To je ale haluska COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
02.12.2004
Mišinka
Reagovať
je to ok
Ten sloh je úplne super,ale ten úvod by som zmenila.Ale je tu už dlho tak by som ho vymenila
19.11.2004
Mišulka
Reagovať
Pohodička
Podľa mojho názoru je sloh úplne v pohode!
Keď si pán Dokonalý myalí,že to zvládne lepšie....nech sa predvedie!!!
Keď si pán Dokonalý myalí,že to zvládne lepšie....nech sa predvedie!!!
07.11.2004
Dr.Dokonalý
Reagovať
Otras
často používaný a keď ti to povedia dvaja niečo na tom bude. Takéto slohy píšu malé deti ktoré nevedia ako začať. Ten úvod by potreboval zmenu veď uznajte PO DLHOM UVAŽOVANÍ... toto sme už použili všetci a učitelia nám to vždy vytkli. toto je môj názor. možno by si sloh mala trochu zmeniť. Čo keď sem príde niekto naivný a bude si myslieť, že ten sloh je fajn a dostane 5-ku?No dobre tak 3-ku?
26.10.2004
Zuzana
Reagovať
Charakteristika osoby
Hoci je Váš sloh veľmi dobrý, je už dosť okukaný a používa sa príliš často. Môj návrh je vymeniť ho.