Zaujímavosti o referátoch
Cesta spasenia
23.09.2008
David
Reagovať
......
nieco natom bude pravdy...a kto nevery v boha tak ho aspon v tazkostiach poproste o pomoc a zlepsi sa to...viem to z vlastnej skusenosti o vsetko o co ho ziadam sa mi plni...tak to skuste aj vy ktory neverite,prosiiim :)..vsetko sa zmeni k lepsiemu
23.09.2008
David
Reagovať
......
nieco natom bude pravdy...a kto nevery v boha tak ho aspon v tazkostiach poproste o pomoc a zlepsi sa to...viem to z vlastnej skusenosti o vsetko o co ho ziadam sa mi plni...tak to skuste aj vy ktory neverite,prosiiim :)..vsetko sa zmeni k lepsiemu
23.09.2008
David
Reagovať
viera je cesta
23.09.2008
David
Reagovať
viera je cesta
05.10.2004
Ateista
Reagovať
Úžasné
Prečítal som 5 prvých viet. Sú to s prepáčením drísty. Neexistujú ľudia bez viny, neexistujú 2 páni atď. Ďalej som už nečítal. Stačilo!
30.03.2005
CCCMartin
Reagovať
Re: Úžasné
Co mzslis. Existuju ludia bez dlhu? A ak sa niekto zadkzi, a potom mu jeho veritel povie, ze mu dlh odpustil, je este dlzny, alebo nie. A tak je to aj s Bohom. Ked Ho prijmes, budes bez viny, pretoze On za tvoju vinu zaplatil. A ked Ho neprijmes tak si vinny. Vinny forewer...
21.10.2004
Neateista
Reagovať
Re: Úžasné
Milý ateista, otázka za 100: Prečo si myslíš, že Ťa tieto "s prepáčením drísty" tak naštvali? Asi zasiahli to správne miesto...
20.03.2005
Peter
Reagovať
Žijeme vo svete duality
...Som hlboko veriaci, moje presvedčenie je o to silnejšie, lebo som k tomu prišiel individuálnou cestou. Narodil som sa do komunistickej éry, keď bolo náboženstvo v školách potláčané. Referát je celkom na mieste ale chýba v referátoch jeden osvetlujúci článok, ktorý by mal predchádzať tomuto referátu. To je tá časť učenia, ktorá bola z biblie odňatá. Órigenove učenie kolobehu života - reinkarnácii. Snáď by to bola cesta k bližšiemu pochopeniu života na Zemi, pretože v Biblii je o tom velmi málo a málokto si to všimne, že to tam vôbec je.
30.03.2005
CCCMartin
Reagovať
Re: Žijeme vo svete duality
Prosim ta, kde v Biblii si sa docital o reinkarnacii?
01.02.2005
Romain
Reagovať
A este nieco
lapi - ty si videl Jezisa vstat z mrtvych alebo co, ze tomu tak slepo veris? Nesmrtelneho Jezisa si stvorila cirkev.. v skutocnosti to bol normalny smrtelny clovek, bol z kralovskeho rodu a bol aj zenaty, to sa vsak nikto nemal dozvediet. Mas o tom nejake info? Cau
20.03.2005
Peter
Reagovať
Re: A este nieco
Róm Ain alebo Jerguš Lapi-n,
skovávaš sa za alias a komunikuješ ako vonku s kýblikom na piesku.
Vieš čo je to svedomie?
...čítaj vela a nehraj sa s Nintendom, škodí to a okráda ťa o spústu užitočných informácií, ktoré by si mohol nadobudnúť čítaním literatúry, ktorá by ti mohla otvoriť oči. Ak nemáč niečo konkrétne k diskusii, tak sa choď znovu hrať von s kýblikom. Ale ak sa chceš niečo rozumné dozvedieť, tak si tu vítaný, ale používaj spôsob komunikácie dospelých ludí.
Takže, utri mlieko z brady a uč sa. Keď som bol ako ty, hrávali sme sa s JOJOM a pritom sme spievali Beatlesovky 3-4 hlasne. Tiež sme boli bambusový ako ty a neplietli sme sa vyspelejším do reči, ale sme pozorne počúvali.
skovávaš sa za alias a komunikuješ ako vonku s kýblikom na piesku.
Vieš čo je to svedomie?
...čítaj vela a nehraj sa s Nintendom, škodí to a okráda ťa o spústu užitočných informácií, ktoré by si mohol nadobudnúť čítaním literatúry, ktorá by ti mohla otvoriť oči. Ak nemáč niečo konkrétne k diskusii, tak sa choď znovu hrať von s kýblikom. Ale ak sa chceš niečo rozumné dozvedieť, tak si tu vítaný, ale používaj spôsob komunikácie dospelých ludí.
Takže, utri mlieko z brady a uč sa. Keď som bol ako ty, hrávali sme sa s JOJOM a pritom sme spievali Beatlesovky 3-4 hlasne. Tiež sme boli bambusový ako ty a neplietli sme sa vyspelejším do reči, ale sme pozorne počúvali.
24.03.2005
Romain
Reagovať
Re: Re: A este nieco
Peter, ty si dalsi kvazi-inteligent, ktory precital akurat tak Bibliu a uz je majster sveta (alebo dokonca sam Boh?). Neviem, ci si tymi urazkami chel byt vtipny, ale ked si sa ty v mojom veku hral s jojom, tak to si dost mentalne zaostaly, cize sa s tebou nemam o com bavit. Je mi ta luto. Amen
24.03.2005
Romain
Reagovať
Peter
Ja som polozil otazku a ty, dospely inteligent, si mi na nu mohol odpovedat. Miesto toho tu kazes o svedomi a pritom ma urazas. Spamataj sa. Ak toto je tvoja predstava o sposobe komunikacie dospelych ludi, tak len potvrdzujem moj predchadzajuci prispevok... Je mi ta luto.
PS: aspon sa nauc pravopis aby si mohol lepsie ohurovat svojim uzasnym intelektom.
PS: aspon sa nauc pravopis aby si mohol lepsie ohurovat svojim uzasnym intelektom.
01.02.2005
Romain
Reagovať
Pre autora
A ako si na to vsetko prisiel? Niekde si si to precital? Tiez som to necital cele, ale ked som to pochopil spravne, tak aj ked budem pomahat ludom a budem najlepsi, ako len viem byt, tak pojdem do "pekla" pretoze som ateista? Dakujem pekne za taku vieru... Som rad, ze som ateista a ze dokazem uvazovat aj sam..
24.10.2004
ucenicka Kristova
Reagovať
KRISTUS ZIJE !!!
Vobec to nie su dristy,vidiet ze reagoval ateista...Ja som Ta pochopila,mojim Panom je tiez Kristus a som na to hrda !!!
Lapi,preco si myslis,ze Nikodem nebol spaseny?Myslim si,ze moze byt.Tiez by ma zaujimalo v akej cirkvi si Ty.
Kristov pokoj prajem.
Lapi,preco si myslis,ze Nikodem nebol spaseny?Myslim si,ze moze byt.Tiez by ma zaujimalo v akej cirkvi si Ty.
Kristov pokoj prajem.