referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
obchodný list - sťažnosť (letter ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.03.2010
kacka    Reagovať
fail ...
som na toto nahosu natrafila, ked som sa chcela inspirovat, ale , bohuzial, musim sa pridat k ostatnym..nielen ze to je kratke, ale je tam aj strasne vela gramatickych chyb..napriklad , nie WE THANK YOU , ale len THANK YOU . dalej, ked pises list celej spolocnosti, nevies. koho oslovujes, mala by sí teda pisat o osloveni dear sir or madame a potom ta zdvorilostna fraza na konci musi byt automaticky YOURS FAITHFULLY .. dalej nie WE ARE PREPARED, ale WE PREPARE , dalej the prize is too high compared to blablabla...mrzi ma to, ale toto by som na net nezverejnovala ... neber to v zlom , ale skus to trosku vylepsit a bude to fajn :)
20.05.2009
bejby    Reagovať
Oh dear!
Oh dear, my boy! Súhlasím s predošlými kritikmi, sorač, ale to je fakt nie dosť dobré.
Nič v zlom, v prvom rade je to veľmi kratučké, musíš tam pridať dáku-tú vetičku-dve v každom odstavci a tiež potrebuješ 3 odstavce.
Máš tam tiež slová naviac. Keď tam pridáš pár šďalších vecí, bude to ok.
Good luck, hope you´re not studying English!
27.03.2007
snnehuliak    Reagovať
FUUUUUUHA
Tak toto je o nicom kaaamo... taka slabulinka stvorecka na maturach... a to iba ked to bude hodnotit anglinarka co ta ma fakt rada a nechcela by ta vidiet v septembri zase...
01.06.2006
kriticka    Reagovať
My opinion
Tak toto je dosť slabé.Kebz napíšem niečo podobného to bz asi nedopadlo dobre...Smola
01.06.2006
kriticka    Reagovať
My opinion
Tak toto je dosť slabé.Kebz napíšem niečo podobného to bz asi nedopadlo dobre...Smola
01.06.2006
kriticka    Reagovať
My opinion
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.