Zaujímavosti o referátoch
Deň pubertiaka alebo čo sa v puberte ...
13.04.2009
feferonka
Reagovať
ejhaa
no tak asi to nebol ten moj vysnivany den ale aspon som sa pobavila:) hi
12.05.2008
hmmm
Reagovať
blbost
je to z ucebnice :D omg sak to by ma profka zabila keby ze jej to odovzdaaaam z nasej ucebnice modra :D
12.03.2008
Nika
Reagovať
Moj nazor
Ty vole na takom dni neviem co sa ti paci.... mne by sa to urcite nepacilo... malo srandy nic originalne a este k tomu je piatok... no ke duz teraz tak chvalis svoje dni neviem co budes robit o take dva roky...
03.03.2008
anyka
Reagovať
citala som aj horsie...
dost nudny den nie??? kolko mas rokov 12 alebo 13?lebo podla tohto ,,fejtonu"by som ti viac nedala....
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
no neviem si rady , takže pomoc vítaná
proste jebáááá, jako svina , dobrééé, zas bude za 1. dúfam .lol
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
02.05.2006
skorvo dj
Reagovať
09.04.2006
Zuzka
Reagovať
??????
neviem či to bol fejtón.....
Ale no, pripadá mi to že máš asi 13, alebo 12 pretože jediné v čom sa správaš ako pubertiačka je ten make-up ráno a možno aj ohováranie. Čo chalani? :))
Ale no, pripadá mi to že máš asi 13, alebo 12 pretože jediné v čom sa správaš ako pubertiačka je ten make-up ráno a možno aj ohováranie. Čo chalani? :))
12.11.2005
DIDUSA1
Reagovať
:) cool
cAFKO bolo to celkom v pohodke :) a mas pravdu no mohol by byt taky sviatok :D no ale pochybujem ze niekedy taky bude
12.10.2005
Nia
Reagovať
konstruktivna kritika
no, je vidno,ze patris k tej mladsej vekovej kategorii, sudiac podla ohadzovania sa spongiou a pod.
ale je to celkom mile, typicky teenagerske, kedze vacsina teenagerov nevie, co so sebou...
myslim, ze ak budes castejsie pisat, urcite sa este zlepsis, vyzrejes...a tie dni budu ovela zmysluplnejsie:)
ale je to celkom mile, typicky teenagerske, kedze vacsina teenagerov nevie, co so sebou...
myslim, ze ak budes castejsie pisat, urcite sa este zlepsis, vyzrejes...a tie dni budu ovela zmysluplnejsie:)
08.06.2005
jajaja
Reagovať
aaaaaaaaaach
hmm,dost o nicom...ani vtipne ani kriticke-keby nieco take napisem zajtra na skolsku ulohu,tak mam 3...ale nechcem ti kazit plany do buducnosti,ale spisovatelka z teba asi nebude...
05.06.2005
jaja
Reagovať
hmmm...
Deň pubertiakov je síce pekný nápad, ale samotný sloh...no neviem, neviem. A ohadzovanie sa mokrou špongiou, to robia ešte deti(vidno, že chalani dospievajú neskôr...). Keď by si napísala sloh na takúto tému o rok neskôr, určite by to vyzeralo úplne inak, a ktovie, možno aj lepšie...
05.06.2005
petula547
Reagovať
?-).........
Ty asi nevieš čo je to sranda... ohadzovanie mokrou špongiou or kriedou, to mám už dávno za sebou. Počkaj si ešte rok- dva a uvidíš naozajstnú srandu... zatiaľ čau