referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.04.2006
gigo    Reagovať
neviemnadpis
konecne prvy prispevok ktory sa mi pacil... aspon nejaka inspiracia na maturu
01.04.2006
sheila :)    Reagovať
zivot
Je len malo prispevkov, ktore ma zaujmu a o nieco menej si precitam uplne do konca. Mozem povedat, ze tento pribeh ma nieco, co ostatnym chyba. Velmi pekne napisane, zaujimave, nenapadne vyzdvihnute detaily, prijemny styl vyjadrovania. A hlavne zo zivota :)
29.03.2006
hlava    Reagovať
Iny svet
Je zvlastne ako si niektory ludia stavaju barieru pred ludmi z nizsich vrstiev, akoby boli nejake zlo alebo nieco pred cim si mame davat pozor, podla prikazani mamy a tata..Akoby mali na nas preniest nejake zaklinadlo alebo svoju karmu. Pritom su to len obycajny zubozeny ludia na ktorych kasle cely svet. Si predstavte ze ponuknete takemuto cloveku vianocnu veceru. To dojatie a uprimna reakcia, to je nieco uzasne. Akoby ste ponukli trestancovi slobodu. Skoda ze nasa spolocnost sa snazi im len pomahat a nie riesít ich problem.
01.03.2006
ukerewe    Reagovať
velmi zaujimave
pacia sa mi pribehy uradnikov.a poznam ten pocit ked vies, co by si MAL urobit ale neurobis to, nieco sa v tebe zablokuje a je koniec. uzasne su opisy plechovky a oblecenia.to kazdy nepise.very good
12.10.2005
Nia    Reagovať
hm....
je jasne, ze to bola tvoja vec, co si urobil so svojimi peniazmi...ale cakala som nieco viac...
22.11.2004
Lucia    Reagovať
Čosi...
To bol tuším najpesimistickejší príbeh, aký som kedy čítala, ale aj pesimistické myšlienky majú občas svoj šmrnc a tomtuto príbehu šmrnc nechýbal.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.