referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
J.A.Gagarin: "Obletiac Zem v kozmickej ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.12.2006
Pejko V. Rogic    Reagovať
Hraj!
Hraj! Tak znejú moje slová - hraj! Hraj o svoj život -- o život svojej planéty. Hraj -- nie bojuj, hraj! -- pretože bojom prehráš, tak ako prehrali Leonidas, Napoleón či Hitler. Hraj! Nenechaj sa ničím odradiť a dohraj aj ty svoj zápas o život na tejto planéte! Hraj, v prvom rade, hraj o dôstojný život zbedačeného a prehnitého človečenstva v tomto kúsku vesmíru! Hraj, zahraj si partiu svojho života a solidárny systém, o ľudskosť, len si zahraj! A potom, potom, keď dohráš o toto všetko, nebudeš musieť hrať o planétu. Pretože planétu vyhráš pre seba len vtedy, ak zvíťazíš sám nad sebou -- keď človek nad človekom uzná, že nie HROMADIŤ --------- ale VELEBIŤ . Toť slová moje. Preto aj ty, deva či junák, hraj! Nie bojuj....
26.05.2005
fabo    Reagovať
ludia idu dopredu../či dozadu...?
Vývoj človeka sa práve obrátil a smeruje k jeho koncu../myslím si, že keď to bude pokračovať a temto rastu stupať, tak to bude koniec ludí../ „Život robí hlúposti, a my hlupáci sa preto trápime.“- platí pre ludí všeobecne, lebo učíme sa z vlastných chýb, ale na Zemi máme iba jednu šancu..Isté je že Zem postupom času bude celkom zničená a nevhodná pre život aj bez pričinenia človeka, ale to až o nejakých 5mld. rokov..dovtedy ešte máme čas..
08.05.2006
TANK990    Reagovať
Re: ludia idu dopredu../či dozadu...?
ESTE MAME DOST CASU :DDD
08.05.2006
tank990    Reagovať
ZAMORME JU !!!
navzajom si zamorme ovzdusie jadrovymi bombami DOTOHOOOOOOOOO !!!!!!!!!
26.12.2004
mifor    Reagovať
Nezničme ju!
Je hrozné, že si ľudia neuvedomujú, ako našu Zem sústavne devastujeme. Je to smutné aj preto, lebo jej zničením zahubíme sami seba. Ale ľudstvo sa asi ťažko zmení...
16.03.2006
Prorok    Reagovať
Re: Nezničme ju!
Ludia niekedy verili niečomu čo má večiu moc ako človek.
Preto sa báli porušovať dedičné príkazy, alebo nariadenia, ktoré ochraňovali prírodu a zabezpečovali im život, (živobytie na zemy) tak ako ich predkom. Tieto príkazy neboli dané ľudmi, ale vyžšou mocnosťou preto boli ľuďmi nemenné. Takto ľudstvo prežilo veľa tisíc ročí.
Koľko ich prežijeme ľudstvo odteraz skúste hádať.
Aj tým že sa chceme mať z roka na rok lepšie, žiť pohodlnejšie, kopeme ľudstvu hrob. Už ste si uvedomili
že sme najohrozenejší živý tvor na zemi a zachraňujeme sa tým, že ničíme základ živita, našu zem.
Toto som si uvedomil, keď sledujem moslimov, ako si bránia
svoj životný štýl a svoju biedu. Dlho však nevydržia a nový
konzumný štýl života ich prevalcuje. Keď celý svet bude zjednotený, bude za jedno a keď si budeme myslieť že sme za vodou, potom príde pohroma na celé ľudstvo. Príroda to nevydrží a nejaký prírodný "zákon" sa naruší a život prestane existovať. Niekto sa nádejá že tý najbohatší si zaplatia cestu do kozmu a tam budú mať pripravený nový život. Ja však osobne by som tam nechcel žiť.
05.03.2005
ami    Reagovať
suhlasim
suhlasim s miforom, je viac ako strasne ze si ludia nedaju povedat a neustale zväcsuju skody na prirode oklko seba. a ak sa niekto nahodou za nu postavi media aj norm. ludia ich vysmeju . je to na zaplakanie....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.