Zaujímavosti o referátoch
Literatúra 8.ročník Z.K.
13.12.2010
sarak
Reagovať
asfsfasfafs
Jooo je to na govno te co to robil at se udusi svim vlasnim prodom neve do robbit diki cs
25.05.2009
bla bla blaaaa
Reagovať
leleleleee
kurňa fix, co nechapu ze potrebujem obsah tej knihy, aby som ju nemusela citat? nooo idem hladat dalej....
19.05.2009
mato
Reagovať
PICEEEEEEEEEEEEE
DO PICE VYJEBANEJ SKURVENEJ TU NIC NENIIIIIIIIIII O VSETKOM TO TU JE MALOOOOOO NA PICUUUUUUUUUUUU!!!!XD
23.03.2009
Emusenenka
Reagovať
čitatelsky
jaaaj.....je to na hovno ani jeden pribeh ktory mame citat tu neni..:(....mozem vas niekoho poprosit keby mi poslal (kto cital niejaky ten pribeh)obsah strasne moc vas prosim...ciatt sme mali..:Alta Vášová-7,5 stupnka celzia....Jozef Tallo-zelena planeta Zem.....Anton Hykisc-Dobre utajeny mozog.....velmi by ste mi pomohli....a mozete byt taky dobry a poslat mi to na email...([email protected])....dakujem zatial moooc
18.01.2009
Bishop
Reagovať
to je nanic
Viete ja hladam ten dennik 13 a 3/4 rocneho Adriana Molla a nie neco jine
18.11.2008
barka
Reagovať
nefunguje too
no koment....nwm ani na co to mame ..too to ze potrebujem k zivotu tak som potom konnn z makkym n samozrejme...tak tooto vravim nuda a ze nic tu dokopy nieje...heh akurat to co mi je akurat na prd-sorry ale inak sa tu neda vyjadrovat...nejdem komentovat...ufff to by som tu bola do rana a to mam aj nieco ine na robota ako citat tento sprosty text oh my gooot-vravimm -ja
17.07.2008
Majka
Reagovať
Sorry
Ako,sorry,ale..O Mitanovi tu nie je dokopy nič napísané.Načo má slúžiť tá stránka?Kde sú rozobrate diela..?
Nepíšte reefráty,kto sa do toho nevyzná.
Nepíšte reefráty,kto sa do toho nevyzná.
09.06.2008
KiWI
Reagovať
Neni to tu... :(
Joj..akurat toto co potrebujem, tu neni...video len jednou vetou, ktoru viem na spamet :D a pocitacova hra, mno akurat nadpis.. :(
17.02.2008
basa
Reagovať
epika
prosim vas mame pisomku a ze ci neviete charakterizovat epiku a sci-fi lebo to neviem najst poslite mi to prosim vas na email ak daco najdete ... DAKUJEM
17.02.2008
basa
Reagovať
epika
prosim vas mame pisomku a ze ci neviete charakterizovat epiku a sci-fi lebo to neviem najst poslite mi to prosim vas na email ak daco najdete ... DAKUJEM