Zaujímavosti o referátoch
A čo je mladosť - Dvadsaťpäť ...
10.04.2005
duska
Reagovať
k slohu aj k NO+/+
neviem, ze ci ak by som sa v 50ke zobudila a neokusila drogy a poriadny tvrdy alkohol a nefajcila cely zivot, ci by som lutovala. Hovoris ako keby ked nemas drogy cely zivot tym padom musis presediet pred telkou. Si hlupy. ...........................K tomuto slohu, pacil sa mi a som rada, ze su ludia na svete, ktori este zmyslaju inak a nie su opantany modernym sposobom zivota..............
23.03.2005
TRt
Reagovať
NO+/+
S touto úvahou nesúhlasím.CHápem, že je to tvoje vnímanie vlastného sveta proti tomu nič nemám, ale nesnažíš sa pochopiť fylozofiu niektorých ktorý nepijú preto aby boli ,,IN"
Ja fajčim semtam,pijem,uz som aj drogy skúšal myslíš, že som to robil preto aby som niekomu niečo dokázal alebo vyskúšal.Nie.Ja sa chcemv 50ke zobudiť a povedať si že som svoj život žil!A nemusím sa hambiť, že som ho presedel pred telkou.Možno budem žiť o 3roky menej to je úplne fuk.Ak si niekto travi v mladosti svoje telo robi to pre to, že chce cítiť, že ŽIJE.Z tvojho textu amam pocit panbožkara.Veriaceho v posmrtný život.Ale skús pomysieť, že nič také možno nie je.Potom čo budeš to chcieť skúsť znovu?Raz zistíš, že ti život pomedzi prsty pretiekol.Netreba žit dlho ale hotnotne.Tvor,uč sa,zabávaj sa a hlavne ŽI ČO TI ŽIVOT PONÚKOL ---NA PLNO!---
Ja fajčim semtam,pijem,uz som aj drogy skúšal myslíš, že som to robil preto aby som niekomu niečo dokázal alebo vyskúšal.Nie.Ja sa chcemv 50ke zobudiť a povedať si že som svoj život žil!A nemusím sa hambiť, že som ho presedel pred telkou.Možno budem žiť o 3roky menej to je úplne fuk.Ak si niekto travi v mladosti svoje telo robi to pre to, že chce cítiť, že ŽIJE.Z tvojho textu amam pocit panbožkara.Veriaceho v posmrtný život.Ale skús pomysieť, že nič také možno nie je.Potom čo budeš to chcieť skúsť znovu?Raz zistíš, že ti život pomedzi prsty pretiekol.Netreba žit dlho ale hotnotne.Tvor,uč sa,zabávaj sa a hlavne ŽI ČO TI ŽIVOT PONÚKOL ---NA PLNO!---
09.04.2005
Evelyn
Reagovať
Re: NO+/+
a ty povazujes za hodnotny zivot drogovanie a alkoholizmus? ja urcite nie!
23.03.2005
Tweety
Reagovať
Re: NO+/+
Suhlasim s Tebou, ze zit treba naplno, vychutnat si kazdy okamih, samozrejme okusit aj to zakazane, ale vsetko s mierou, pretoze velakrat sa to nemusi vyplatit.