referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Božena Slančíková- Timrava: ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
12.09.2004
martina    Reagovať
postavy
Chýba podrobnejšia charakteristika postáv...
01.02.2010
D...    Reagovať
Je tam chybycka
Je tam chybycka ked Iľa poskriabala pala... je tam napisane ze Jana to bolelo...
07.01.2010
Bibushqqa    Reagovať
nooo neviem..=o)
Anči vadí, že kráľovná ušla. Pri večeri to povie Paľovi, aj to že pri škôlke vidí chodiť nejakého chlapa, čo sa rozpráva s Iľou. Všetko márne. Nakoniec keď mu povie kamarát, že by sa patrilo ísť si po ženu, tak ide. Iľa sa robí, že spí. Príde ku nej muž a povie jej, aby išla domov. Vtom sa akože zobudí a nadáva mu, kde sa tu vzal. On jej chcel dať zaucho, ale ona sa mu zapriadla do líce, že mu tiekla krv. Jana to veľmi bolelo, prevrátil úľ so včelami a išiel naspäť......neni tu chyba??..nemá byť namiesto Jana Palo?...pls ak si to niekto všimne reagujte nechcem to zle napísať..=o)..dikes
15.04.2009
Janka    Reagovať
www.zones.sk
je to celkom fajn ale super je to vypracovane aj na www.zones.sk - http://www.zones.sk/studentske-prace/citatelsky-dennik/184-tapakovci-bozena-slancikova-timrava/
24.02.2009
dusko    Reagovať
bomba
je to fajn moc mito pomohlo
13.06.2008
Martin    Reagovať
škoda
že to neni celé.
19.05.2008
ivkaa    Reagovať
super spica
je to perfektne, skvely obsah :)
05.03.2008
katus    Reagovať
vdaka
velmi dobre spracovane! pomohlo mi to pri uceni na pisomku
11.06.2006
Stur    Reagovať
Ty si nejaky genius!
Odkial vies ze chcela byt postarkou! Kazdy presa vie, ze chcela byt kustótka v kniznici!
11.06.2006
Stur    Reagovať
Ty si nejaky genius!
Odkial vies ze chcela byt postarkou! Kazdy presa vie, ze chcela byt kustótka v kniznici!
21.05.2006
Luky    Reagovať
za koho ísť
ja sa tej Božene ani nečudujem že sa nevdala, chcela byť nezávislou a k tomu vyzerala ako vychodonemecká vzpieračka ťažkej váhy.........
to sa vtedy nenosili a hoci asi ani teraz
17.11.2004
mariajakub    Reagovať
HODNOVERNY PODROBNY OBSAH
Na Ancu-Zmiju som sa spociatku pozerala ako na jesitnu "zensku", ale postupne citanim som zistila, ze ma srdce a ze ju postihnutie, s ktorym bola v dedine najnapadnejsia, "obralo o stastie", o vela veci.
Je tu analogia Anci a Timravi, pretoze aj Timrava cely svoj zivot vysivala svadobne party, cepce a saty, ... ale nikdy sa nevydala.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.