Zaujímavosti o referátoch
Božena Slančíková- Timrava: ...
01.02.2010
D...
Reagovať
Je tam chybycka
Je tam chybycka ked Iľa poskriabala pala... je tam napisane ze Jana to bolelo...
07.01.2010
Bibushqqa
Reagovať
nooo neviem..=o)
Anči vadí, že kráľovná ušla. Pri večeri to povie Paľovi, aj to že pri škôlke vidí chodiť nejakého chlapa, čo sa rozpráva s Iľou. Všetko márne. Nakoniec keď mu povie kamarát, že by sa patrilo ísť si po ženu, tak ide. Iľa sa robí, že spí. Príde ku nej muž a povie jej, aby išla domov. Vtom sa akože zobudí a nadáva mu, kde sa tu vzal. On jej chcel dať zaucho, ale ona sa mu zapriadla do líce, že mu tiekla krv. Jana to veľmi bolelo, prevrátil úľ so včelami a išiel naspäť......neni tu chyba??..nemá byť namiesto Jana Palo?...pls ak si to niekto všimne reagujte nechcem to zle napísať..=o)..dikes
15.04.2009
Janka
Reagovať
www.zones.sk
je to celkom fajn ale super je to vypracovane aj na www.zones.sk - http://www.zones.sk/studentske-prace/citatelsky-dennik/184-tapakovci-bozena-slancikova-timrava/
11.06.2006
Stur
Reagovať
Ty si nejaky genius!
Odkial vies ze chcela byt postarkou! Kazdy presa vie, ze chcela byt kustótka v kniznici!
11.06.2006
Stur
Reagovať
Ty si nejaky genius!
Odkial vies ze chcela byt postarkou! Kazdy presa vie, ze chcela byt kustótka v kniznici!
21.05.2006
Luky
Reagovať
za koho ísť
ja sa tej Božene ani nečudujem že sa nevdala, chcela byť nezávislou a k tomu vyzerala ako vychodonemecká vzpieračka ťažkej váhy.........
to sa vtedy nenosili a hoci asi ani teraz
to sa vtedy nenosili a hoci asi ani teraz
17.11.2004
mariajakub
Reagovať
HODNOVERNY PODROBNY OBSAH
Na Ancu-Zmiju som sa spociatku pozerala ako na jesitnu "zensku", ale postupne citanim som zistila, ze ma srdce a ze ju postihnutie, s ktorym bola v dedine najnapadnejsia, "obralo o stastie", o vela veci.
Je tu analogia Anci a Timravi, pretoze aj Timrava cely svoj zivot vysivala svadobne party, cepce a saty, ... ale nikdy sa nevydala.
Je tu analogia Anci a Timravi, pretoze aj Timrava cely svoj zivot vysivala svadobne party, cepce a saty, ... ale nikdy sa nevydala.