referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Emília
Nedeľa, 24. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ťaháky Latinčina - základy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.06.2009
rose    Reagovať
hhhhh
no ak sa mam priznat,jedine co chapem su osobne zamena a aj tak nwm co s tym a navyse je to nejako cudne popisane....a neviete niekto,kde sa da naucit po latinsky?? [email protected] prosim mail ak niekto viete...diky dobrym ludom :)
29.01.2009
dadush    Reagovať
cozee??
este mi povedzteco je to lando to malo byt laudo a pllno chyb je tammamsice zasebou iba 2roky latiny ale toto.. cudnee..sice ako citam to tu uz pisalii. ale mne osobnetam nesedi viac veci.. a kebyze sa na toto spolahnemna pisomky tak som posla
29.01.2009
dadush    Reagovať
cozee??
este mi povedzteco je to lando to malo byt laudo a pllno chyb je tammamsice zasebou iba 2roky latiny ale toto.. cudnee..sice ako citam to tu uz pisalii. ale mne osobnetam nesedi viac veci.. a kebyze sa na toto spolahnemna pisomky tak som posla
29.01.2009
dadush    Reagovať
cozee??
29.01.2009
dada    Reagovať
cozee??
09.05.2008
Cicero    Reagovať
Dosť užitočné
Je to super
02.12.2007
BORA    Reagovať
HMMMMMM
NA MIKULASA MAM ZAPOCET...ASI SI UROBIM WLASTNY MEGA TAHAK :D
ALE SNAHA SA CENI ;)
15.11.2005
veva    Reagovať
sprostost ako voda v kosi
ucim sa latinu dva roky,tak sa ludia spamatajte a ked uz chcete ostatnym pomoct,tak to na net skuste dat aspon bez chyb
15.03.2006
eva    Reagovať
Re: sprostost ako voda v kosi
veva?to si ty?caaaaaaau
15.03.2006
eva    Reagovať
blbooost
ked uz sme pri tom tak laudo...a nie lando ale nevadi
15.03.2006
eva    Reagovať
blbooost
pre boha to je co za ´´tahacik´´ hahaha som sa pobavila take kraviny co sa moi ani nezidu si mozte strcit..sorry
15.02.2006
monax    Reagovať
hroza a des...
Nehnevaj sa, ale to je katastrofa! Ak by som mal pouzit na pisomke Tvoj tahak, urcite by som pisomku napisal na "FX" ...myslim si ze si mal dobry umysel - tak to skus opravit. Lingua Latina est Lingua aeterna!!!
07.12.2004
spartacus    Reagovať
Kritika
Ten kto napísal takýto otrasný ťahák,nemá o latinčine ani poňatia!!! Zamysli sa nad sebou, chybné koncovky, nepresné a chaotické informácie. Dal by som ti doživotný zákaz vysloviť slovo latinčina!!!!!!!!!!!!!
15.11.2005
veva    Reagovať
Re: Kritika
mas ty pravdu cloviecik, len som nechcela pisat to iste co ty
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.