referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Heller Joseph: Hlava 22
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.10.2005
NBumBum    Reagovať
re: je to super
no dominiko.....hlavu 22 sem ted docet a neni to tak supr jak se vsude uvadi...mozna v r 61 kdyz to napsal top bylo dobry ale dnes je jeho styl tolikrat skopirovany a vylepseny ze tohoto druhu humoru sem uplne plny:), sice se obcas pousmeji ale timto stylem naproste absurdyty je tato kniha v dnesnich dnech dost tezka na precteni pro jeji nudnost

ps golda sem cet a je to jeste horsi....ten neni ani vtipnej:)
20.12.2005
kris    Reagovať
Re: re: je to super
asi si nepochopil hlavnu myslienku diela pretoze ucelom nebolo ani nahodou rozosmiat...ale to sa stava ked clovek cita a v podstate nevie ani o com, len potom nepis take bludy akoze dnes ten jeho humor nie je vtipny....aj ja suhlasim ze je to zatial naj kniha aku som kedy citala....tak na tom asi nieco bude
ty by si mal zostat pri komiksoch a rozpravkach, pripadne si mozes trufnut aj na filmy ale nevie ci to nebude na teba vela lebo pozerat a zaroven to pochopit nie je pre teba asi prirodzena vec.....a knih sa nechytaj(len take lahsie dievcenske romany)
ale 100 ludi 100 chuti...treba si to precitat poriadne. ked je kniha vo svete a aj kritikmi uznavana, asi bude dobra
06.05.2005
dominika    Reagovať
je to super
hlavuXXII. som objavila len nedavno ale je to asi najlepsia kniha aku som kedy citala.a mily danooo mozem ti povedat ze ani tvoj obsah nie je na zahodenie.skus napisat nieco aj o jeho knihe gold nad zlato.paci sa mi tvoj styl pisania....cau cau
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.