Zaujímavosti o referátoch
Vojtech Zamarovský: Za siedmimi divmi ...
04.02.2011
Slavka Hencekova
Reagovať
Dakujem
Fuu, pozrela som si, ze som tu tento referat zavesila asi tak pred 7 rokmi, ani si to uz nepamatam, dakujem vsetkym za priaznivy ohlas a aj za ten nepriaznivy ... dufam, ze aspon niekomu to pomohlo
10.06.2010
evicuckA
Reagovať
Re: waaaa
ale je to celkom dobre ... nescelo bi sa mi to pisat %D diqes =P
12.05.2009
anjelik
Reagovať
ciiitite sa
Skuste to napisat vy , ked , ste taky murri a precitajte si to. Za to , ze si dal niekto namahu , by mal byt oceneny a nie potopeny. Ludia vite co? Ste nevdacny. A ohladom tych litanii, videla si zlatko tu knihu? Vidim , ze nie tak sa strc do kuta a prestan sa stazovat.
12.05.2009
Tiinka
Reagovať
akoze?
čo takto dať sem nejaký ten stručnejší obsah a všetci by sme boli šťastný ?...ako čítat tu stupidne litáánie....
kua aj s povinnym čitaním omg...
kua aj s povinnym čitaním omg...
25.03.2008
stana
Reagovať
plosim
ahojte plosim pošlite mi normalny obsah vojtecha zamarovskeho: za siedmimi divmi sveta, čo su v tom opisane všetky 7 divov sveta surne ho potrebujem..!!! ploosim..:) daQujem..
04.05.2009
barbora vitekova
Reagovať
taka pi""ina
jaro mas prafdu je o hovadina hha no potrebujeme to do skoly tak co uz:)
16.04.2009
jaroslav sindelar
Reagovať
kokotina jak svet
preco je to take dlhe nemozes to skratit komu sa to chce citat ja by som poteboval kratky obsah
05.04.2008
katka
Reagovať
Re: plosim
ahoj uz ti niekto poslal ten obsah z knihy Za siedmimi divmi sveta???ak ano tak mi to prosim ta mozes preposlat ja ho potrebujem tiez....pls
05.04.2008
katka
Reagovať
Re: plosim
ahoj uz ti niekto poslal ten obsah z knihy Za siedmimi divmi sveta???ak ano tak mi to prosim ta mozes preposlat ja ho potrebujem tiez....pls
10.01.2008
Muska
Reagovať
letmy pohlad
Uz pri letmom pohlade a porovnani s knihou su tam nejake chyby napr. Helikarnasse ma byt dve s