referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Deti, rodina a spoločnosť
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
14.04.2010
sima    Reagovať
trapne deti
rut a ostatne decka co sem pisete .. pytal sa dakdo na vas nazor ? ... tak by som zavrela hubu ... som zvedava co by ste napisali vy ? ... jasne ze nic ... ten clanok je uzastny a zaviidim ze dakdo dokaze nieco take napisat ... mozete si brat priklad ... DETI
23.09.2009
halabala    Reagovať
sibe vam? kludek kludek deti kapisto? :)
akoze potrebujem článok po nemecky, ale radsej si cekujem nieco po slovensky a prekladam to aby som sa viac naucila a vseetko pomaha co je na nete tak sa kludnite jo? ked vam sa zda ze je to vyebana .stranka tak sa practe jo, je tu vela ludi ktorym to pomoze tak kluuuuuuuuuuuud deti
09.03.2009
cmuuuuk    Reagovať
ahojte
super:D cmuuuk
16.02.2009
papula    Reagovať
spratajte sa do koze
co tu pisete (prispevky) STE SVINE LEBO TOTO JE PEKNE A DAKUJEM VAM. A OSTATNYM ODKAZUJEM ZE KED STE ESTE DETI TAK SA HRAJTE A NIE PO INTERNETOCH A NEVEDIET CO PISETE.........HOVEDA ZASRANE!!!!!!!!!!!!!VY BY STE TAKE NIKDZY NEDOKAZALI TOTO VYTVORIT TAK DRZTE HUBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20.11.2008
cukriček    Reagovať
uvedomte sa
neviem co tu pisete take somariny ze je to debilina, ale nik z vas by nic také nevedel napisať .... takž iba vy ste trapni a nie tento referát !!! cmukkk
20.03.2008
bezmena    Reagovať
uvedomtesa
a co keby tu niekto napisal normalny diskusny prispevok dopice aby som nan mohla napisat sloh?? to by vas nenapadlo vygumovany !!! co mam robiiit?
20.03.2008
bezmena    Reagovať
uvedomtesa
a co keby tu niekto napisal normalny diskusny prispevok dopice aby som nan mohla napisat sloh?? to by vas nenapadlo vygumovany !!! co mam robiiit?
12.03.2008
Xerastos    Reagovať
super
Ja by som toto nikdy nenapísal (možno len odpísal). ;-)
10.03.2008
madi    Reagovať
hcfdsgf
supa.je to debilina jak nic
10.03.2008
keso    Reagovať
wewaa
dobra si wewa
10.03.2008
vvveeeva    Reagovať
kokotini
vyjebana stranka
10.03.2008
rut    Reagovať
hahaha
suhlasim aj ja je to kktina
10.03.2008
keso    Reagovať
blbost
blbost nuda
08.11.2007
farki    Reagovať
hzrioáíp
kokotin a az to dverami plieska
24.10.2007
ssssss    Reagovať
ssssassas
ascasfsdvgsdvgffdvdfbdfbvdfbdfbbf
24.04.2006
:DDDDDD    Reagovať
:DDDDDD
aj mne dost pomohlo na slaninu dikiiiiiii moc diki mooooc papa
06.04.2005
:)))    Reagovať
Vyborne
Tento referat je perfektny a velmi mi pomohol.DAKUJEM
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.