Zaujímavosti o referátoch
Janko Jesenský: Demokrati
07.10.2009
Lujli
Reagovať
wrrrrr
ty kokooos...vacsiu nudu som uz dlhu necitala.To uz aj Biblia je lepsia ::DDD rofl
02.11.2008
antitalent
Reagovať
nadhera
vyznam sa do toho ako do Afriky no ja ledva precitam TV program...len tak pomimo :D
10.09.2008
Jan
Reagovať
Akoze
ja som tuto knihu nezvladol precitat :( no neva...ale aj tak ma to nudilo.....stale len vymanovane spolky kluby a debiliny.....precital som iba prvu cast!
29.04.2008
alfa
Reagovať
pohoda
obdivujem toho co tu knihu celu docital a mal trpezlivost to este aj cele prepisat.....:)...fakt respekt:)
16.06.2007
et-mimozemstan
Reagovať
hmmmˇmmm
ja som skoncil na 41 strane a vim akurat to ze volado kce volakoho prefiknut....:-)
14.06.2006
Richie18
Reagovať
Prepis
Vídim že autor na tom tvrdo popracoval :D
Celé to prepísal z knihy Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry (výber B) :D
Celé to prepísal z knihy Sprievodca dielami slovenskej a svetovej literatúry (výber B) :D
12.06.2006
serpentiiinka
Reagovať
supeeer
ale notak...lidi..ved literatura je nieco naaadherne....a kraaasne....ale je pravda, že len vtedy ked je v sufliku...=))...žblnk!
06.05.2006
Kenny
Reagovať
Ešte že ťa máme
Ešte že sú aj taký ktorý to aj čítajú!!!!!!!!!! Inak by som asi spáchal vraždu profesorky.
06.05.2006
Kenny
Reagovať
Ešte že ťa máme
Ešte že sú aj taký ktorý to aj čítajú!!!!!!!!!! Inak by som asi spáchal vraždu profesorky.
12.03.2006
matrinkka
Reagovať
poďme spať ;)
nexapem, ako take kraviny mohol kto kedy napisat..a este sa to poklada za nejake "veldielo"..ved to je strasneee..
22.06.2005
mudrc
Reagovať
chcem ťa Amanda!
Si ako moja riť ked si ju utieram,páchneš pivom a cigaretami ale aj tak si tá najkrajšia ktoru poznam.
23.03.2005
José Manuel
Reagovať
Re: milujem literatúru
máš úplnú pravdu ........zaspával som pri tej trapnej knihe a este som dostal z odpovede 3....nemali by sme sa stretnúť :o)