Zaujímavosti o referátoch
Lastovička običajná
27.02.2011
mato
Reagovať
-----
ked to pozmenite -a napisete spravne- dostanete za to 1 alebo 2, ale 3,4,5 nie
01.09.2010
Mima
Reagovať
držím vám palce
Hoci sa nájde veľa ľudí, ktorí toto očiernia niečo sa im na tom stále nepáči, ja mám trocha iný názor.
Chválim človeka, ktorý to sem napísal.
A preto vy čo sa vám to nepáči, si nechajte radšej svoj názor pre seba.
Ja si myslím, že je fajn dozvedieť sa niečo nové , hoci aj o lastovičkách. Ak sa vám táto stránka napáči tak na nu nechodte.
Ja ju chválim!!
Chválim človeka, ktorý to sem napísal.
A preto vy čo sa vám to nepáči, si nechajte radšej svoj názor pre seba.
Ja si myslím, že je fajn dozvedieť sa niečo nové , hoci aj o lastovičkách. Ak sa vám táto stránka napáči tak na nu nechodte.
Ja ju chválim!!
25.05.2010
Depi
Reagovať
PRAVOPIS
keď tu dávate referáty tak si ich opravte dačo strašne pravopis nula bodov
24.04.2010
juja
Reagovať
hrubica jak sv....et:D
celkom fajn referat ale TYKOXO obYcajna sa pise s tvrdym Y!!:D
02.02.2010
MiMi
Reagovať
vaaaav supeeer
tieto referáti mi poriadne pomohli pretože som dostala už dve jedničky a je to vinikajúce odporučím to aj spolužiakom ktrí sa velmi nesnažia tak si to trošku ulachčia a trošku si to pripomenú......aa nvm ako sa sem dá prihlásit preto že som to počula a nigde to nevidím....
25.01.2010
MiMa
Reagovať
super referat
super referat najlepší aký som kedy našla na internete tvoj referat mi veľmi pomohol v škole. dik ahojky tvoja kamoška
MIMA (mimusQa_9)papapapa
MIMA (mimusQa_9)papapapa
24.01.2010
mirka
Reagovať
je to naozaj vyborny referat velmi mi pomohol vskole pomohol mi
je to referat
14.01.2010
monika
Reagovať
dakujem ti
ahoj mno neviem jak sa volas ale ten refrat bol super a diky ze som si to mohla opisat takze diki
10.12.2009
lucka
Reagovať
je to super.......REFERAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je to dobry referat potrebovala som ho na slovrnsky jazyk a pomohol mi a nevadi mi ze su tam chybi
28.06.2009
Dedko
Reagovať
Potešilo ma,
že som sa konečne dozvedel vek lastovičiek. Mám ich na dvore každý rok a vyzerá to tak, že sa strašne dlho poznajú. Hádky ako v dobrej rodine. Takže podľa veku je to možné....Inak poslal som priamy dotaz ochranárom - vtáčikárom a tí sa na mňa...(ako občas i tie lastovičky). A čo sa týka tej gramatiky, tak to ma vôbec netrápi, resp už som si pri mojich dcérach zvykol. A ako povedala Nika, treba si všimnúť vlajku... Rád by som videl text Janka zo Žiliny...