Zaujímavosti o referátoch
Erich Remarque: Na západe nič nové
08.11.2006
penelope
Reagovať
xxxxx
ty kokos, nic noc to neni. no ja bohvieaku znamku z toho tiez asi nebudem mat.
te vlastný záver je tu ootrasný.
te vlastný záver je tu ootrasný.
04.11.2006
Daker
Reagovať
Strašné!
Ten román som čítal a toto je blud. Dej prekrútený a toľko nepresností.
14.03.2006
tonka
Reagovať
super
nikdy som to necitala, ale tvoj referat mi pomohol k vypracovaniu jednej ulohy, takze dakujem....
27.10.2005
rapsodia vychodu
Reagovať
BARDEJOV
ja som ten referat stiahol pre skoske ucely a dostal som 2 takze to je asi dobre napisane ked v 3 rocniku na gympli z toho mas 2?
27.04.2005
Michal
Reagovať
a toto je co ????
rozmýšľa, že skoro nikto ešte nemal ani dievča pred vojnou
Vedeli, že Kammerich zomrie, am by mal ešte nádaj
Tie dve vety pisal asi nejaky nas spoluobcan z Komarna
Nema to hlavu a patu.
Vedeli, že Kammerich zomrie, am by mal ešte nádaj
Tie dve vety pisal asi nejaky nas spoluobcan z Komarna
Nema to hlavu a patu.
04.04.2005
LOCAS one
Reagovať
murata toto je adresovane tebe:
vies co akoze nic v zlom neviem kto pisal tento referat ale ide tu o jedno...sakra co si ty aby si sa tu rozkrikovala???he? akoze toto dielo je moja najoblubenejsia knizka...je to skvely pribeh ale fakt nechapem kde si pri tom plakala??? no ale to je vlastne jedno ide o to ze tieto myslienky su tazko chapatelne pre nas co sme deti slobodneho sveta... nechcem zachadzat do detailov a ale som zvedavy aky referat si sem poslala ty???? dufam ze sa sem niekedy kuknes a najdes si tu odkaz a napises mi ktory je tvoj referat rad ho ohodnotim ; )
tesim sa
Locas
tesim sa
Locas
02.12.2004
murata
Reagovať
moj nazor
hrozne napisany referat, mna by s tym ucka vyhodila cez okno...
naco dej? ved nech si kazdy precita obsah, ide predsa o opis vojny, ako vplyva na cloveka, ako ho meni, ako meni priatelstva, hodnoty cloveka v case mieru a vojny, vsetko ma zrazu uplne iny zmysel, vyznam.... Ide tu o "zmysel" vojny, preco vlastne musi jestvovat... Co vsetko vojna nici, co vsetko berie, jej nezmyselnost z pohladu obycajneho vojaka/cloveka/chlapca...
takze nabuduce ziaden opis deja, toto dielo je nadherne napisane, plakala som pri nom, je tam tolko pravdy, da sa to nadherne rozobrat, paradna uvaha by bola z toho... (a to slovencinu neznasam)
naco dej? ved nech si kazdy precita obsah, ide predsa o opis vojny, ako vplyva na cloveka, ako ho meni, ako meni priatelstva, hodnoty cloveka v case mieru a vojny, vsetko ma zrazu uplne iny zmysel, vyznam.... Ide tu o "zmysel" vojny, preco vlastne musi jestvovat... Co vsetko vojna nici, co vsetko berie, jej nezmyselnost z pohladu obycajneho vojaka/cloveka/chlapca...
takze nabuduce ziaden opis deja, toto dielo je nadherne napisane, plakala som pri nom, je tam tolko pravdy, da sa to nadherne rozobrat, paradna uvaha by bola z toho... (a to slovencinu neznasam)
18.10.2004
MARY
Reagovať
PRISPEVOK
CHARAKTERISTIKA POSTAV BOLA SICE SUPER ,ALE OBSAH SI PRISERNE ROZVLACILA.NABUDUCE SA ZAMERAJ LEN NA PODSTATNE VECI A NIE NA DETAILI.