Zaujímavosti o referátoch
Ázijské tigre
16.04.2012
M*R*O
Reagovať
Thanks
Chcem povedať všetkým čo píšu že je to pičovina že sú jebnutý..dobre nehovorím že treba vedieť všetko ale vďaka tomuto referátu som mal na konci roku 2ku a vzali ma na gympel čiže vy čo sa hráte na pánov sa uvedomte čo robíťe lebo za 10rokov pri lopate toho budete ľutovať!
21.04.2010
etela
Reagovať
kokotina
neviem načo to tu davate potom sa musime stale niečo učit a je nam to tak na piču aj tak umrieme jebnuty či??
11.06.2009
Fero
Reagovať
Kvalitka
Chlapci co tu komentujete ze je to p?covina tak ste asi male nedorastene deti ktore povazuju znamku 5 za hrdinstvo a pritom je to znamka ktora presne vystihuje vasu blbost...myslite na to ako ste pekny a ktora s vami pojde vecer von ale ste skaredy ako polnohospodarske podrazky a pojde s vami taka von ktora je na vesej urovni a o nic krajsia ako vy !! Tak sa tu zbytocne nehrajte na majstrov sveta a pri tom ste velke 000000
17.05.2007
Ivica
Reagovať
SUPER PRACA
velmi sa mi to pacilo , dobre sa to cita a vela som sa dozvedela o polnohospodarstve :)
14.05.2007
FFFinka
Reagovať
Nedaj sa !
Je to fain keď niekto dosane taku blbu ulohu a najde take super vypracovanie. nedaj sa potupiť takymi hlupakmi.
03.01.2005
jana
Reagovať
Nazor
Ja si naopak myslim ze je to O.K. Predtym ako som to citala som si pod azijskymi tigrami predstavila ohrozene druhy tigrov, tigrov - albínov alebo nieco podobne. Takze dik
23.10.2004
Peter holasek
Reagovať
Debilina
STarsna blbost ako to niekto moze citat je to hrozna............................................................
19.03.2007
juraj
Reagovať
ahoj Jad
nechapem ako tam niekto moze pisat alebo to citat. Kto to robi alebo pise je JAD -----PAVIAN
06.12.2005
Petko
Reagovať
mienka
Ja by som tu ocakaval, viac sa zamerat na hospodarsky rozvoj ako opisovat prirodne podmienky a nabozenstvo.