referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.04.2008
Veronika Konečná    Reagovať
Vyjadrenie názoru
Myslím si,že referáty na tému sv.písma a popis aký som čítala možu byť,sú síce stučné ale niekomu možu aj takéto referáty pomocť pri štúdiu alebo pri obracaní sa na vieru.Čo sa mňa týka tak mne velmi pomohli ako novoobrátenej kresťanke a našla som v nich vždy to čo som chcela vedieť.Takže u mňa nie je žiadny problém s takýmitu referátmi a ak niečomu nerozumiem buď si to vyhľadám v literatúre alebo sa obrátim na nášho kňaza,ktorý vychádza ľuďom v ústrety a snaží sa nám pomocť
13.04.2005
-RudyK-    Reagovať
vyjadrenie nazoru
Takto si referat nepredstavujem. Tie udaje su velmi skreslene a zuzene. Ako mohla Biblia vznikat v rokoch 1600 až 200 p.n.l., ked samotny autor referatu uvadza, ze sa deli na dve casti - Stary a Novy zakon? Novy zakon je pisany po smrti Jezisa Krista a to sme uz v nasom letopocte - alebo presnejsie v letopocte po Kristovi.
Poucne knihy Stareho zakona nemozu hovorit, ako mame "krestansky spravne zit", pretoze, ked sa pisali poucne knihy Stareho zakona o krestanstve sa ani nechyrovalo...

Cenim si, ze sa niekto podujal napisat takyto referat, skoda len, ze sa autor pustil do niecoho, co iba tak odflakol...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.