referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Dejiny judaizmu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.11.2011
navti    Reagovať
Dobrý referát
A odkaz robovi2004: Nie som odborník ani v náboženstvách ani v histórii, ale čo to viem a myslím, že viem aj veci hodnotiť. Asi žiadne náboženstvo neupieralo iným náboženstvám právo na existenciu viac ako kresťanstvo a v súčasnosti snáď ešte aj islam. Aspoň prax od najvyšších po najnižšie vrstvy spoločnosti je taká, aj keď filozofia možno hovorí niečo iné (vodu kážu a víno pijú). Takže práve tie by som považoval za najhoršie. A ak by som mal hovoriť ich "rečou", zakázal by som práve ich.
03.06.2008
wiktor    Reagovať
ach jaj....
naco sa hadate ked sa mozte pobit...??? inas celkom dobrí referata ale ja by som si ho na referovanie nevybral;D
02.09.2006
rob2004    Reagovať
Tendencne a scestne...
... referat je napisany dobre, ALE po obsahovej stranke je jasne, ze ho autor je semita jak vysity... text je tendencny v prospech toho jeho "NAJDOKONALEJSIEHO" naroda ak nie rovno NADnaroda a vsetko ostatne je len mix pre luzu a inu druhoradu spodinu... zamerne zamlcal tie fakty, kt. zidovstvo moc nevyzdvihuju v ociach verejnosti a robi z nich skor ukrivdencov a trpiacich za svoju nevinnu-neskodnu-mierumilovnu-charakternu atd. vieru... Podla mna ( pozn. som ateista ) je zidovske nabozenstvo 2. najnebezpecnejsie na svete hned po iislamskom fundamentalisme ... je to viera choreho fanatizmu... verejnost je vdaka zidovskemu vplyvu v mediach krmena skreslenymi info o neborakoch zidoch kt. tak trpeli pocas 2.sv.vojny a pritom za zabuda, ze je tu stovka dalsich narodov co trpeli v historii ludstva ovela viac a ovela dlhsie... najviac ma pobavili pasaze o " udatnom a chrabrom zidovskom boji za svoju zem a vieru " ....... snad : ulisnom a vypocitavom boji za vplyv a majetok... to je to, zo je pre ZIDOV charakteristicke od dob ich vynorenia sa v historii ludstva... btw: Izrael - tu SKVELU zem som mal moznost cca 5krat navstivit a moj nazor na ortodox. zidov je stale rovnaky : su to chori fanatici - presne rovnaki ako islamski fundamentalisti... ak nie horsi ! P.S.: Cital som Main Kampf aj Protokoly Sion. mudrcov resp. Talmud - poviem Vam : rovnaka psychopaticka uroven . Takze nechapem co sa nam tu sionisti snazia nahovorit...
07.10.2006
Leonidas    Reagovať
Re: Tendencne a scestne...
Ach jaj, dalsi tlk. Prve dve tretiny je nelogicke zvatlanie bez akychkolvek argumentov. A zvysok vlastne tiez, akurat s primesou antisemitzmu. Ktore pasaze Talmudu su podobne Mein Kampfu?, nie "Main Kampf", blbecek. Alebo, co je pravdepodobnejsie, si myslis, ze Protokoly sionskych mudrcov su to iste ako Talmud. Aj ked je snad vyse 100 rokov zname, ze ide o podvrh zinscenovany ruskou rozviedkou na konci 19. storocia.
27.10.2006
rob2004    Reagovať
Tendencne a scestne = typicky SIONISTICKE
... ale ale judasik sa nam opat rozprskal ...
... ty ZERO, mozes si davat kazdy den iny nick z toho vasho obrezaneho kalendarika... iste je, ze mas davidkovu hviezdicku zavesenu na tom svojom kraaasnom zltom nosiku... a tlk bol TEN, kt. nedokoncil zacate resp. nestihol ;`( ... historia si ho mohla pamatat v dobrom ;-) ... takto sa ten vas smrad siri bohuzial stale dalej...
10.11.2006
Leonidas    Reagovať
Re: Tendencne a scestne = typicky SIONISTICKE
Ach jaj, naco s takym intelektualom vobec stracat cas. Maj sa pekne, blbecek. A nezabudaj viac nadavat.
27.04.2005
Asher    Reagovať
niekde sa stala chyba...
clanok sa mi zda skor ako dejiny Izraela nez Judaizmu...
27.06.2005
smoel rabinovich    Reagovať
Re: niekde sa stala chyba...
juj ty si mi ale hlupak
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.