Zaujímavosti o referátoch
Obyvateľstvo a sídla
02.06.2009
rišo
Reagovať
to jaky pridrbokk musel pisat
pocuj ti shajuska ti si pekne sadni do kuta a drz hubu.... ten kto ti dal za tento projekt asik nebol ucitel .. XDD
15.04.2009
Jean
Reagovať
i love u
az na to, ze to neni referat, ale spis jakysi vytah ze zapisu, tak nice work ;) jen bych ocenil vice prikladu..
07.10.2008
sassenkka
Reagovať
jeeejda
je super ze sa najdu ludia ktorim to mysli a napisu super referat ak nedostanem 1 zazalujem ucku bo je to suprovy referat a y co pisu ze je zly len zavidia!!!!!!!!
10.01.2008
shajuska
Reagovať
supeeeeeeeeeeeeeer
je to super newem co ti debili predo mnou pisali...nerozoznaju dobry referat od zleho...fakt ze je supeeeeeeeeeeeeeeer!!!diky dostala som jednotkuuuuuuuuuuu
07.04.2007
autorka
Reagovať
pochopenie prosim
dakujem za pochvali....prosim, neuverejnujte linky....dakujem za pochopenie
autorka LiNDUSKA
autorka LiNDUSKA
30.03.2007
asder
Reagovať
fggfg
pozrite sem http://martinspeed.info/skola.html je tam podobne o obyvatelstve a inom je prehladny, dostala som jedna
28.01.2007
mimuska
Reagovať
Je to sqveleeeee
ty co sem pisali predo mnou nevedia o com hovoria...odporucam je to bomba konecne daky poriadny sumar diiiiik .)
29.01.2007
autorka
Reagovať
Re: Je to sqveleeeee
velmi dobre, ze sa ti referat pacil. ako som uz spominala, toto nieje uplne referat, ale len poznamky, ktore je dobre si este dalej prepracovat. niekomu toto staci aj taketo, niekomu nie.
prosim, odpustite si tie nadavky.toto nieje pokecove forum kde si budete vylievat svoj hnev.
dakujem - LiNDUSKA
prosim, odpustite si tie nadavky.toto nieje pokecove forum kde si budete vylievat svoj hnev.
dakujem - LiNDUSKA
18.01.2007
kiko
Reagovať
NA HOVNO A NA NIC
Toto je referat ?? :D toto som v živote nevidel račej som ho ani neodovzdal lebo keby to videl ucitel tak ma posle do P... asi tak no celi referat je na P... kua potrebujem referat o obivatelstve v amerike a tu je iba táto kravina :( to si sem vážne nemusela dávať som bol naceny že mi daco naslo ale som nečakal ze takuto blbosť
20.12.2006
LiNDUSKA
Reagovať
rec autorky
moje prispevky nie su pisane formou referatov, ale skor len ako poznamky, ktore sme pred pisomkami mali vzdy ovladat...to ze sa niekomu nepozdavaju, uz nieje moja chyba. ale dakujem za vas prispevok.predpokladam,ze vy radsej ani neprispievate...
vela stastia
autorka - LiNDUSKA
vela stastia
autorka - LiNDUSKA
18.12.2006
xXx
Reagovať
fuj-nanic
je to na hovno nic tam nieje potrebujem referat o obyvatelstve a nie take sracky
04.10.2005
lucia
Reagovať
obyvatelstvo
podla mna ma takto vyzerat poriadny referat.po hodine hladania som ho konecne nasla a je v nom vsetko co som chcela.diiiiiiiiiiiik