Zaujímavosti o referátoch
BMX a MTB Flatland-Street a MTB ...
02.06.2010
Tomo
Reagovať
Ti si mi blbý alebo blbý ???
Chlape alebo skor dieta? no zhrniem to , do bicyklov sa ti radsej nemontuj a najdi si iny sport ak preferujes bikovanie akehokolvek typu , alebo ak ta bavy toto tak kludne ale si o tom radsej nieco precitaj lebo tieto bludy mam dosť z toho :D nechaj si radsej poradiť od niekoho :D
19.08.2008
degen
Reagovať
pis radsej bajky
mas tam popisane same ......... a ta vaha ze 18,5 haha sak vazi 12,3 a bmx vazia od 9,5 ti lepsie az po 14 a nie 20
19.08.2008
degen
Reagovať
pis radsej bajky
mas tam popisane same ......... a ta vaha ze 18,5 haha sak vazi 12,3 a bmx vazia od 9,5 ti lepsie az po 14 a nie 20
15.04.2007
hehe
Reagovať
ty radsej nepis o tom o com nevies...
to tych myslel dokopy ze je ich 98.
ale najlepsie je to ze BMX a MTB downhill su po vybrati tlmica identicke.a mtb downhill wazia od 15 do 26 kilo.to uz je co za vec.hmm chlapy posilovna.tam mas chlape tolko kravin popisanych.a este mi powedz na ktorych pretekoch zjazdu mas 2,5m drop.???
ale najlepsie je to ze BMX a MTB downhill su po vybrati tlmica identicke.a mtb downhill wazia od 15 do 26 kilo.to uz je co za vec.hmm chlapy posilovna.tam mas chlape tolko kravin popisanych.a este mi powedz na ktorych pretekoch zjazdu mas 2,5m drop.???
30.08.2006
Dano234
Reagovať
Porovnavas dve neporovnatelne veci
Este som nevidel nikoho aby porovnal bmx a downhill bike. A mimochodom kolesa na freestylovom bicykli majú 48 špicov a nie 98. A tie piky sa nazyvajú pegy.