Zaujímavosti o referátoch
Písmo - od uzlov a zárezov k abecede
04.05.2010
simona
Reagovať
hieroglifi
prosiim pomozte mi potrebujem to na piatok do skoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.08.2007
niki
Reagovať
hieroglify
caute ja by som sa hhhhhrrrrrrroooooooozzznnnnnneee chcela naucit egyptske pismo ale neviem ako ho zohnet prossssiiiiiiiiiimmmmmmmmmm poradte mi niekto mna to hrozne zaujima.
14.08.2007
niki
Reagovať
hieroglify
caute ja by som sa hhhhhrrrrrrroooooooozzznnnnnneee chcela naucit egyptske pismo ale neviem ako ho zohnet prossssiiiiiiiiiimmmmmmmmmm poradte mi niekto mna to hrozne zaujima.
14.08.2007
niki
Reagovať
hieroglify
14.08.2007
niki
Reagovať
hieroglify
24.06.2007
jore99
Reagovať
hieroglify
kto mi pomoze najst egyptske hieroglify chcem sa ich naucit citat aj pisat
30.05.2007
BUBUBUBUBU
Reagovať
HIEROGLIFY
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pismo_hieroglificzne
Toto je nejaká stránka, kde nájdete písmo, ale je to po poľsky, tak neviem, či sa v tom vyznáte.
Toto je nejaká stránka, kde nájdete písmo, ale je to po poľsky, tak neviem, či sa v tom vyznáte.
30.05.2007
Norika
Reagovať
Hieroglify
Aj mňa veľmi zaujíma Egypt a tiež ako vy všetci ostatní, by som chcela vedieť čítať a písať hieroglify, ale kde ich nájsť? Pomôžte!
29.03.2007
Katarina
Reagovať
Hieroglify
Chcela by som sa naucit hieroglify citat a prekladat poradte mi kde by som sa dostala k tymto informaciam?
01.04.2007
Daniela
Reagovať
hieroglify
prosíííííííííííííím pomozte mi, aj ja sa to chcem učit. na jakej stranke by sa to dalo .........
13.12.2004
Vikinka
Reagovať
Hieroglify
Mozem sa spitat preco nedavate do clanku s pismom aJ HIEROGLIFY. JA MYLUJEM EGYPT A V BUDUCNOSATI CHCEM BYT EGYPTOLOGYCKOU A OVLADAM CELKOM EGYPTSKE PISMO ALE OSTATNY CO ICH ZAUJIMA EGYPT BY CVHCELI VEDIET HIEROGLIFY TAK MI MOZETE PROSIM POSLAT NA MOJU E-MEILOVU STRANKU NIEAKE SLOVA V EGYPTčTINE A AJ VYSLOVNOST DAKUJEM
07.02.2007
Miska
Reagovať
Re: Hieroglify
Ludia a kde sa da zohnat neaka kniha s hieroglifmy? ja by som sa ich chcela naucit ale nemam podklady poradte mi dakujem
04.01.2007
andybasket
Reagovať
Re: Hieroglify
Vieš hieroglify? Ja som sa to skúšala učiť ale bolo to ťažké...všetko také neurčité