referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rozlúčka so základnou školou
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.05.2008
filip    Reagovať
piskot
roman ty piskot takze odtialto to mas, no pekne, takze ja si radsej najdem ine...ale inac to je fakt dobre...
15.05.2008
Roman    Reagovať
peknee!
Je to peknee.Rozlucka ma caka za mesiac a niečo.Mame to napisat sami ale pekna inspiracia
15.05.2008
Roman    Reagovať
peknee
Je to peknee.Rozlucka ma caka za mesiac a niečo.Mame to napisat sami ale pekna inspiracia
15.05.2008
Roman    Reagovať
peknee
15.05.2008
Roman    Reagovať
peknee
Je to peknee.Rozlucka ma caka za mesiac a niečo.Mame to napisat sami ale pekna inspiracia...Dojimave
15.05.2008
Roman    Reagovať
peknee
JE to pekne dojiamve....ROZLUCKA MA ZA TEN MESIAC A NIECO CAKA...mame ju napisat ale samy....fakt je to aspon pekna inspiracia
13.05.2008
ivuliatko    Reagovať
maturaaa
no a dnes je deň, kedy píšem príhovor znova...teraz pri ukončení strednej...a mám znova strach...
13.05.2008
ivuliatko    Reagovať
príhovor pre maturantov...
no a dnes je deň, kedy píšem príhovor znova...teraz pri ukončení strednej...a mám znova strach...
29.06.2007
miska    Reagovať
rozlucka
je to pekne ako ale deviataci sami vedia co citia ked odchadzaju a rozlucku by si mali napisatt sami!ja som to uz zazila a pametam si na to dodnes!bolo o pekne ale ja smutne!ved predsa devet rokov je dost!a potom vlasty svet navy spoluziaci a nove prostredie!ale vzdy sa rada vraciam do mojej skoly!neda sa zabudnut na tych devet rokov!
22.10.2004
Martina    Reagovať
Pekné
Je to síce pekné ale podľa mňa by mali mať deviataci svoj vlastný text na ruzlúčku . Ja už to mám zasebou . A dopadlo to super.
10.04.2005
mato    Reagovať
Re: Pekné
napis sem svoje cislo
07.11.2004
misa    Reagovať
dobre
vemli dojmave co vy nato ale doplnte to niecim veselym nieeln smutnym urcite budete suhlasit
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.