referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Barbora
Streda, 4. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Anton Srholec
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.06.2008
Jozef    Reagovať
Len plné klasy sú sklonené
Až slováci pochopia,že takíto ľudia majú prezentovať na najvyšiom mieste,až vtedy bude dobre na Slovensku.
21.03.2005
Bob    Reagovať
___???___
http://www.upn.gov.sk/regpro/vysledky-vyhladavania.php?kraj=&priezvisko=srholec&meno=&datum_nar=&druh=&hladaj=1
09.07.2007
zuzana    Reagovať
Re: ___???___
trocha odveci, nie?
najprv ho akoze beru ako Agenta, a potom zasa ako Nepriatelsku osobu.
To si trocha protireci, nemyslis?
Myslim, ze takych ktori boli nuteni stretavat sa s STB a donasat na kolegov bolo viac. Otazkou vsak ostava to, kto Naozaj donasal a kto Len cosi povedal, nepodstatne, hlavne aby neublizil. Keby sa aj pan Srholec niekedy stretaval s STB, tak urcite nebol jednym z tych, ktori donasali, len aby sa oni mali dobre. Inac pochybujem zeby bol dnes schopny robit pracu aku robi a pozerat sa pritom ludom do oci. zuzana
14.07.2006
Miloš    Reagovať
Re: ___???___
Náhodou som narazil dnes na tento článok o Antonovi Srholcovi a veľmi ma prekvapila Tvoja reakcia, anonymný pisateľ. a citát zo zväzku UPN. To si chcel jedným šmahom zmietnuť všetko to pozitívne, čo o tomto človeku iní napísali? Tak Ti vadí všetko to dobro, čo on v živote vykonal? Bojím sa, že je v Tebe zloba, ktorá sa nakoniec v živote obráti proti Tebe samému. Aké máš Ty poznatky o práci ŠTB a o ich spôsobe tvorenia a vedenia záznamov? Určite veľmi chabé, ináč by si to tak "ochotne" nestrčil do tohoto kontextu. Rád by som Ti zaželal - viac premýšľaj,kým niečo dáš písomne.
24.05.2005
Matvej    Reagovať
Srholec
jo. aj ja chcem podakovat autorovi, je fakt super ze si ako mladi clovek vsimol tohto na pohlad obycajneho cloveka. neviem ale velmi som sa potesil. dakujem :)
11.05.2005
Pracovníčka    Reagovať
Poďakovanie
Som nesmierne rada, že tohto vzácneho človeka si všímajú aj mladí ľudia. Som pracovníčka v sociálnej oblasti a jeho pomoc si veľmi vážim
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.