referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.05.2007
kacenka    Reagovať
ale no
ta gramatika teda nic moc nie ze by ja som bola Qeen of Ennglish ale niektore weci ma az nadwihli,inak myslim ze je to pohoddzeeeeee:)
24.05.2006
fazba    Reagovať
Hmmm....
Teda, musym povedat, ze to je naozajstni, vikon!! Ak dokazes nyeco take vipustyt na ynternet, tak sy velki vymol na ceste... Nastastye to beryem ako recesyu a nye ako vazni text, lebo ynak je to na ynfarkt... Mislym, ze najlepsya cast bola to s tou gramatykou na koncy...
Asy na teba poslem cestarov, nech ta opravya!!!
31.05.2006
matolf    Reagovať
Re: Hmmm....
si obycajny chudak, nie kazdy vie dokonale anglictinu ako ty. az na zopar chyb sa mi ten referat paci, je strucny, a k veci
24.05.2006
fazba    Reagovať
Hmmm....
Teda, musym povedat, ze to je naozajstni, vikon!! Ak dokazes nyeco take vipustyt na ynternet, tak sy velki vymol na ceste... Nastastye to beryem ako recesyu a nye ako vazni text, lebo ynak je to na ynfarkt... Mislym, ze najlepsya cast bola to s tou gramatykou na koncy...
24.05.2006
fazba    Reagovať
Hmmm....
22.03.2005
juro    Reagovať
podakovanie
Chcel by som podakovat autorke tohto referatu,lebo sme mali napisat project na anglinu a nevedel som ako to mam napisat.Tento referat je vynikajuci.DAKUJEMMMMM ;-)♥(-;
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.