referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Adela
Nedeľa, 22. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Potopenie Titanicu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.03.2012
Merliah    Reagovať
Titanic je môj sen...
A ešte niečo : Dúfam, že sa o Titanicu budeme učiť aj v škole, keď áno tak to bude moje NAJNAJNAJ učivo..
23.03.2012
Merliah    Reagovať
Titanic je môj sen...
Ja Titanic MILUJEM!
Už dosť dlho sa o neho zaujímam a čítam si o ňom...Je to dosť smutné čo sa stalo, nemôže za to nikto, jednoducho takto sa to malo stať..Nikto to nezmení ale v mojom srdci Titanic NAVŽDY zostane ako tá najkrajšia loď snov.
Aj film je pekný aj keď láska Rose a Jack vznikli len v Camaramanovej hlave ale aj je to moc krásne, romantické a je to dráma...

Lode mám rada, ale ked počujem loď, tak hneď ma napadne Titanic...

V budúcnosti (dospelosti) plánujem ísť na nejaké veľkú loď a dúfam, že sa mi to splní..

Môj sen je, že vytiahnu Titanic z Atlantiku, opravia ho a zase bude plávať po mori..Ale toto sa mi NIKDY už nesplní..

Mám len 12 rokov a Titanic som prvý krát videla, keď som mala asi 5 rokov asi do polovice filmu a potom skoro celý bez hlasu asi keď som mala 9 rokov a potom celý aj s hlasom, ale rozdelený na 2 časti (asi do trištvrte som pozrela večer a asi od polky potom zajtra v sobotu) a potom ešte raz, keď som mala 12 s mamou na DVD..(asi pred mesiacom to bolo)
01.04.2011
Ivana Buková    Reagovať
IVuŠšá
Bojím sa lodí.
01.04.2011
Ivana Buková    Reagovať
Titanic
Bojím sa lodí.
11.02.2009
Denka    Reagovať
Niečo nové
Ahojte ,ja milujem Titanc a preto musim niečo povedat.Ja som sa nedávno dozvedela , ze jedna ponorka strelila torpédo do titanicu a zevraj preto sa potopil . čo je vlastne pravda ?
12.09.2010
VanesQa    Reagovať
Re: Niečo nové
Hej Denka to nieje pravda!
Lebo Titanik sa potopil tak že narazil do ľadovca!
09.04.2009
kika    Reagovať
titanic
Titanic je naaaaaaaaaj film,aky som kedy videla a aj pesničky su skvele!!!!
17.04.2007
WILL    Reagovať
POTOPENIE TITANICU
studujem titanic citam o nom vse co sa da a myslim ze som v minulom zivote na nom bola ... inak odkaz pre cloveka co je prihlaseni ako ReoD: ten co to pisal to neodkukal s filmu ... som si 100 percentne istá... ! PS :titanic milujem.... !
04.01.2008
Robert    Reagovať
Re: POTOPENIE TITANICU
ak sa tam moc, moc zaujimas o Titanic, napis mi prosim. Ja tu lod zboznujem milujem a studujem jej hystoriu uz 8 rokov. Robert
13.11.2007
josh2200    Reagovať
alkohol
tý telegrafisti boli úplne namol aspom to si myslim ja
02.02.2007
Lukáš    Reagovať
Titanic
Je to bombastické :-)
19.01.2007
anezka    Reagovať
titanic
pekne napisane- ma to zaujalo
14.01.2007
skeri14    Reagovať
smutne a pravdive
je to pekne napisane!!!!a je to take smutne
26.11.2006
bibinka    Reagovať
je to supaa
zaujmawee..lubi sa mi to je to take smutnucke
26.11.2006
bibinka    Reagovať
je to supaa
zaujmawee..lubi sa mi to je to take smutnucke
12.05.2006
martin    Reagovať
dobre
som vedec a to mi fakt pomohlo
15.02.2006
Janka    Reagovať
Super
To bolo fakt super.
25.05.2005
ReoD    Reagovať
BHHHEEE
o nicom....VSETKO ZOBRAL S FILMU TAK PRETO NEVIETE CO PISAL!!!SUPAK
10.05.2005
rwijiiiiiiii    Reagovať
wyigfyh
DOST MA ZAUJAL..SOM TEN FILM VYDELA
20.10.2004
Dadasa    Reagovať
Peknee
Nikdy som sa o Titanicu nedozvedela vela ale v tomto referate je toho dost aj ked nie podrobnosti ale je pekne pisany a zaujimavy...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.