Zaujímavosti o referátoch
Ochrana prírody
02.12.2009
Kristinka
Reagovať
kristinka gregorova
Ahojte volam sa kristina gregorova a som velmi rada ze som mala tu cest precitat si tento clanok ktory je tak dojimavy.
velmi rada pomaham prirode hlavne tym ze fajciim, pijem a drogujem, a koli drogovaniu maam aj take mastne vlasy....
tak sa mi prosim nesmejtee.........
rada som vas spoznala...
ahojte
velmi rada pomaham prirode hlavne tym ze fajciim, pijem a drogujem, a koli drogovaniu maam aj take mastne vlasy....
tak sa mi prosim nesmejtee.........
rada som vas spoznala...
ahojte
03.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
ae no hej hej ja ae nwm ci budem moct ale na juhu budem na11000%vonku ze by ste dosli tam a mino by to nemal daleko domov=)))a ani ten kkt
03.04.2008
maya
Reagovať
Re: hi hi hi
aaach no sak veme ocom je reecisko=))zajtra mi secko do podrobna poves=))
03.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: hi hi hi
ale ces vedet uplne vsecko ? celkom celkom ?:D .. inac vcera pekna sranda s tym lackom :D sa nezda ...
03.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: hi hi hi
ano secko secko=))aka to si mi ani nehovorila ty suuuca=DD
03.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: hi hi hi
sak ja ti secko poviem, ale inak ten spiso ma stve ... tak wewe povie ze dnes pridu a mne nic .. no sak som zvedava ci to nebude ako vcera ze mali dosjt a nedosli.. ale zajtra idem do mesta a ... no sak vies :D
03.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
no ze sa ho pytam v stredu ze co bude dnes a on ze sex .. :D a ja ze preco a on taky ze sak streda zajbat si treba :D no fajn .. a este som sa dozvedela ze nema babu a ani nechce :((
03.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
wiem mne uz davno pisal ze vies co lenka??ja uz pol roka nemam babu a ani necem=))a ja som sa ho opytala ze ci su tam u nich sproste abo skarede a on ze aj aj=DD.....chmmmmmm
03.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
chudacik .. ale ty by si ho brala, ze ? sak kebyze sa s nim stretneme ... ale minule co som mu napisala ze ak sa ce stretnut nech mna alebo teba prezvoni tak potom mal take nervy na keci ze sa cel stretnut ale musel desi ist s ocom....
03.04.2008
maya
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...=DD
bo ze boze boze boze..=))
kua
bo ze boze boze boze..=))
kua
03.04.2008
pandora
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi hi hi
a som sa ho pytala ci by nemal zajtra volno a ze nevie... ale ja sa ho pokusim prehovorit..