Zaujímavosti o referátoch
Príhovor na stužkovú
21.09.2008
teflon
Reagovať
strasneee
takto by sa prihovor na stuzkovu aspon podla mna urcite pisat nemal...
pani profesorky nikdy som nevedel ze mozete byt tak carovne mile...??to je co????akoze predtym vzdy boli nemile hrozne a necarovne????
spojenia ako strasne vela alebo zufalo vela by v slavnostych prihovoroch nikdy nemali odzniet...dalej som si ani necitala lebo ma to hned odradilo na zaciatku....
pani profesorky nikdy som nevedel ze mozete byt tak carovne mile...??to je co????akoze predtym vzdy boli nemile hrozne a necarovne????
spojenia ako strasne vela alebo zufalo vela by v slavnostych prihovoroch nikdy nemali odzniet...dalej som si ani necitala lebo ma to hned odradilo na zaciatku....
14.12.2005
repi
Reagovať
Re: hectick
Red Hot Chili Peppers-----thats in!!!!!!!!!what do you think??????
09.10.2005
Marki
Reagovať
hmmmm
neviem, mne sa to az tak nepaci :)
akoze nie je to zle, ale nieco tomu chyba... a niektore slovne spojenia sa zdaju akoby ich pisal ucitel a nie ziak :)
ale mozno keby som to pocul prednesene na tej stuzkovej, tak to vyznie uplne inac. Je to vlastne prvykrat co takyto prihovor citam a nie pocujem :) a pocul som ich dost (>10) a myslim ze vsetky mali nieco do seba a dost ludi tam malo slzy na krajicku. Ale mozno by mali (alebo uz aj mali) aj z tohoto tvojho...
akoze nie je to zle, ale nieco tomu chyba... a niektore slovne spojenia sa zdaju akoby ich pisal ucitel a nie ziak :)
ale mozno keby som to pocul prednesene na tej stuzkovej, tak to vyznie uplne inac. Je to vlastne prvykrat co takyto prihovor citam a nie pocujem :) a pocul som ich dost (>10) a myslim ze vsetky mali nieco do seba a dost ludi tam malo slzy na krajicku. Ale mozno by mali (alebo uz aj mali) aj z tohoto tvojho...
28.10.2005
speeder
Reagovať
Re: hmmmm
ja nie som v slohovaní dobrý,ale ty vyzera že asi si.Ale teraz je slohovanie druhoradé.Tak ked môžes a máš tak mi nejaký ten fajn príhovor pošli prosím Ta aby som do stužkovej-koncom novembra niečo zaujímavé prečítal.Aj ma to baví čítať takéto veci, no keby sme tam mohli vyjadriť skutočné pocity tak by to dopadlo:-).
03.12.2004
sweety412
Reagovať
Super
Co by som viac mohla povedat, ako nadpis tohto mojho prispevku.Snad len to, ze teba mat na stuzkovej a byt tvojou spoluziackou, tak sa asi do teba po tomto prihovore zalubim:) a cely make- up je asi v keli...Tak vela stastia po stuzkovej a hlavne vela dobrych znamok za taketo krasne slohy.Zatial pa...
12.08.2005
Coolmarko
Reagovať
Re: Super
Dakujem, taketo povzbudenia ma zenu k este lepsim vykonom pri pisani slohov! Este raz dakujem.