referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Čo s nami robí kofeín
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
19.07.2010
viera    Reagovať
kofein
Každá osoba je samostatná individualita, takže z toho vyplýva, že každy z Vás má pravdu. Na mňa pôsobila káva veľmi zle na žalúdok. Vzdala som sa jej. Coca cola light , mám ju rada, ale len 2dcl inak by som asi vracala. Takže káva je pre niekoho vzpruha a pre iného akurát tak ťažkosti. Po zdravotnej stránke mám žalúdok v poriadku.
23.06.2009
respin    Reagovať
prehnane
Rozumne množstvo kavy je zdraviu prospesne, referat je zrejme o nadmernom piti kavy. Taketo uvahy je mozne potom aplikovat na akykolvek napoj ci potravu. Vsetkeho vela skodi. Alebo si autor zamenil pojmy nikotin a kofein? No neviem.....lepsie jedna salka kavy denne ako cigareta ci alkohol
27.12.2007
apofiSS    Reagovať
kava...
Kava je tichy zabijak....
Napomaha nasmu organizmu zo svojim kofeinom aby malo sklony k rakovine...
Kedze kofein pozastavuje DNA mismatch repair... ktory opravuje chyby pri deleni buniek... takze sa bunka moze jednduhsie zmutovat....
Preto sa odporuca nepita kavu po uziti alkoholu a inych latok ktore posobia na nas organizmus negativne...
14.01.2007
Vlado    Reagovať
Hlúposť
Naozaj nechápem!!!Pozri si 5 stránok o kofeíne a na každej uvidíš "NEBOLI PREUKÁZANÉ NEGATÍVNE DOSLEDKY" , ale ty si asi múdrejší/a.
24.11.2004
johana    Reagovať
Káva ja inak
Káva v menšom množstve aj prospieva, napríklad pri nízkom tlaku.Kávu keď pijeme v príjemnej spoločnosti tak môže tiež prispieť k lepšej nálade...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.