Zaujímavosti o referátoch
Globálne oteplovanie
28.11.2010
Nicky
Reagovať
nazor...
Nepaci sa ti?Nechaj tak!Ved ta nik nenuti citat to.Ked to nepotrebujes,zdrz sa komentara!Su ludia ktori sa o to zaujimaju,ja nechcem odsudzovat,ale ked si tu niekto mysli,ze chlast mu da do zivota viac rozumu ako nejake texty na ktorych sa niekto namaka aby si to nejaky lenivy primitiv cele skopiroval a vytlacil a este aj niekoho dodrbal...nech sa paci,bez svoj nazor povedat do krcmy,lebo tu to nikoho nezaujima...
04.05.2009
heh ^^
Reagovať
dikes
asi to pouzijem aj druhy krat pred 2 mesiacmi som to potreboval na zemepis :D dufam ze si to ucky nevsimnu
19.04.2009
jaaaaaaaaa
Reagovať
referat
tak tento referat som pouzil kedysi na zakladnej skole a pouzijem ho znova aj na strednej :D
16.03.2008
kajushka
Reagovať
Aspon nieco
aspon niaky referat o tychto picovinach lebo to potrebujem do skoly thaqze je to celkom v pohode
23.01.2007
W. Vendy Rose
Reagovať
Fajny referatik
akurat VEEEELA gramatickych chyb, takze bacja, pooúravujte si to. Diki, super :)
23.01.2007
W. Vendy Rose
Reagovať
Fajny referatik
akurat VEEEELA gramatickych chyb, takze bacja, pooúravujte si to. Diki, super :)
09.04.2006
eva
Reagovať
keby mi to netrebalo do skoly
ludia keby mi to entrebalo do skoly, tak sa na to zvysoka vykaslem a ani neviem co to je sklenikovy efekt alebo globalne oteplovanie.. ale co ush ked t musim mat.. aspon ze to je a nemusim to vsetko sama zistovat
12.06.2005
Rosalinda
Reagovať
ludia
ludia čo to čítajú majú na to dôvody.Asi to aj potrebujú. Takže to nie je až taká blbosť ako to tu niektorí spomínajú...
20.05.2005
Mata
Reagovať
piiiiiicovina na entuuuuuuuuuuu
pozdravujem ludi co to citaju(myslim o tych picovinach a zaroven im odkazujem:VY KOKOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ved nesedte pri tomto a chodte chlastat!!!!!A HLAVNE SA ZABAVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!