referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
J. D. Salinger: Kto chytá v žite
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.10.2006
JayMan    Reagovať
Seriozny referat?
hm..no, tak toto nie je referat o diele to je rozpravanie typu ked sa jeden "priemerny" ziak, ktory z povinnej literatury precital akurat tak Antigonu, pyta druheho pred hodinou: Povedz mi, o com to bolo...
Nestahovat, neopisovat !!!
07.12.2005
dhkaty    Reagovať
??????????????
takze Holden vela nadava ? pozri si radsej nejaky americky film .... a rovnako aj s tym sexom .... ze by spovedal kazdeho sa mi teda nezadlo. a uz vobec nie je kniha pohladom pubertiaka, ktoremu sa nic nepaci, ako uz bolo pisane Holden je obrazom maldych americanov, ktory nesuhlasia s materialistickou spolocnostou.
21.05.2005
xellah    Reagovať
nepochopene
"Pohľad puberťáka, ktorému sa nič nepáči."
ehm....alebo nie nahodou skor vzbura mladych ludi (v amerike) voci spolocenskym konvenciam a konzumnemu svetu dospelych?

dost uboho prepisany dej, nikde nie je spomenuta myslienka, ocividne autorom dielo dost nepochopene....
21.02.2005
extremistka    Reagovať
naivita a nevyspelost
Rovnako ako bol oznaceny pohlad hlavnej postavy Holdena Caulfielda za "pubertacky"by som ja oznacila tento prepisany obsah.Autor/ka sa asi snazil o efekt svojej dusevnej a slovnej vyspelosti.No,mna nepresvedcil.
09.01.2005
cuwala    Reagovať
naivnee
dost naivne prerozpravany obsah, nie?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.