Zaujímavosti o referátoch
Margita Figuli: Tri gaštanové kone
07.03.2011
erika
Reagovať
fuuuuu
keď už píšeš referát, ktorý chceš zverejniť, tak sa aspoň nauč gramatiku! Také základné chyby.. obsah ako tak, pravdaže, opísaný z knihy.. a milá autorka, aj kritika sa musí vedieť zniesť, nemusíš hneď na iných vyskakovať.. ak nevieš akceptovať kritiku, tak nezverejňuj svoje texty.. a teraz nezabudni sa aj mne vyhrážať tvojou kritiku ;))
15.01.2009
Lenka:P
Reagovať
fuha xD
no vdaka bohu kristu xD:.toto ma fakt fakt zachranilo....ufffffff...diky diky :-*
25.08.2008
katullik
Reagovať
......
ked clovek potrebuje zistit o com to bolo je to super ale ako referat nedostacujuce... neni tu tema motiv prostredie myslienka o autorke konflikt kontrasty socialne pozadie ani opis postav... za to by ma profka poslala do teplych krajin ale aj tak mi to pomohlo tak dik
14.05.2008
Talinka
Reagovať
Super
No podla mna to je super :) Dufam ze to bude za 1 :) Moc dakujem :) Ale...chybala mi tu idea a tema.. :(
14.05.2008
Talinka
Reagovať
:))))))
No podla mna to je super :) Dufam ze to bude za 1 :) Moc dakujem :) Ale...chybala mi tu idea a tema.. :(
23.01.2008
Tiana
Reagovať
Parada
Mne sa to velmi páčilo, je to dobrey referat napísala to uplne super aj ked som to cele nečítala :-D parada bolo to za 1.
05.12.2007
nina
Reagovať
WERY GOOD :D
je to uplne brutalne...sice som to necitala ale welmi sa mi to pacilo...myslim si ze je welmi wystizne a je to aj uprawene...som citala jeden obsah ale to bolo chaosne ale toto sa uplne pacilo =DDD....SUPER
03.12.2007
iVaNa
Reagovať
Krátka charakteristika knihy-obsahu.
Táto kniha bola svojim spôsobom zaujímava ale pre ľudí,ktorí niesu zažratí do kníh tak by mohla byť nudná.
18.02.2007
no uz len to by som
Reagovať
Je to OK
Fakt fajn i ked som to necital cele...ale je to OK dufam ze aj znamka bude OK!!!:))) ale myslim ze ano:)DAKUJEM
18.02.2007
no uz len to by som
Reagovať
Je to OK
Fakt fajn i ked som to necital cele...ale je to OK dufam ze aj znamka bude OK!!!:))) ale myslim ze ano:)DAKUJEM
18.02.2007
no uz len to by som
Reagovať
:):):)