referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
IQ verzus EQ
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
22.08.2012
Frantisek    Reagovať
Vysoké IQ nepredpovedá úspech v kariére.
Vysoké IQ nepredpovedá úspech v kariére.
Štúdie dokazujú, že pri porovnaní hodnôt IQ s budúcim úspechom v kariére sa dá preukázať závislosť IQ najviac 25%, pričom niektoré iné analýzy hovoria len o 4%.

Ak vás oblasť EQ zaujíma odporúčam stránku www.EnjoyEmotions.sk

Nájdete na nej podrobne informácie o vašej emocionálnej inteligencii a dokonca si môžete aj otestovať svoju EQ.
28.04.2012
Klára    Reagovať
niečo mi chýbalo
Nesmiem nepochválit autora tohto diela. Pred dvoma mesiacmi som si dala zmerať svoje IQ. Ako som očakávala mala som nadpriemerné-145. Avšak stále mi niečo chýbalo. Myslela som si, že sú v živote potrebné hlavne vedomosti. Tak zaručene sa budú ľudia o teba zaujímať, žiadať ťa... . Naivná predstava. Je to len prejav nevedomosti. Pred časom som sa začala zaujímať viac o svoju povahu, sebavedomie, citlivosť, zvládanie vlastných pocitov... . Tvoj referát mi dopomohol. Skutočne zaujímavé a veľmi inšpirujúce! Cítim sa obohatená. Tak šup šup. Idem na sebe pracovat. Veľa úspechov, Klára.
14.05.2010
Vlado    Reagovať
Iq vs Eq
Poučné a dobre spracované .
08.11.2007
Jozef    Reagovať
super
Výborná práca človeka s vysokým IQ a EQ!
29.01.2010
Danka    Reagovať
Re: super
Veľmi dobrý článok, záujímavý, poučný, normálne mám chuť študovať jednotlivé výrazy - cudzie slová, ktoré som síce počula veľa krát, ale nie vždy mi boli celkom jasné a tak som im v podstate nevenovala väčšiu pozornosť. Napr: somatokinestetická inteligencia, či empatia atď.
09.09.2008
Gabi    Reagovať
zaujímavé
je vaľa článkov ale tento ma naozaj zaujal a je aj dobre spracovaný. fakt sa mi to páčilo možno preto, že sa o to zaujímam a konečne som niečo také našla.
02.08.2008
ivett    Reagovať
____ť
...........
02.08.2008
ivett    Reagovať
nepovšimnutá dôležitos
O EQ som sa dozvedela "vďaka" strachu z ľudí, ktorý ma v poslednom čase sprevádza. Sadla som za počítač a hľadala, až ma to doviedlo k emocionálnej inteligencii. Je to veľká nádej pre nešťastných ľudí! Chytám za povrázok a idem sa vytiahnuť z bahna:)
22.01.2008
JANKA    Reagovať
obohacujuce
Klobuk dolu! Pravdupovediac som o EQ doteraz nevedela, ale myslim, ze je to fakt pravda, co som sa prave docitala. MAM POCIT, ze mi to dalo novy pohlad na niektore veci. Dakujem. :)
03.12.2007
marcusss    Reagovať
reaction
sorry za chyby, napísal som to za 11 sek. - môj čas je drahý......
03.12.2007
marcusss    Reagovať
reaction
sorry za chyby, napísal som to za 11 sek. - môj čas je drahý......
03.12.2007
marcusss    Reagovať
reaction
referát je good! Vážení čo sa týka tých manažéroch, veď na tom sa to najlepšie vysvetľuje a mimochodom, kto vie aj EQ využiť, tak je naozaj úspešnejší ako tí ostatní a takí ľuďia sa pohybujú sa pohybujú predovšetkým v oblasti menežérstva a riadenia firiem, či vlastnenia firiem
21.11.2007
Aliento    Reagovať
Urcite nie zbytocne
Co by som ti vytkol je, ze mam pocit akoby si sa to snazil napasovat do nejakej manazerskej roviny. Tym dostava ta praca v urcitych pasazach "cejch" takej neuprimnosti...urcite poznas ten vtip o manazeroch a inzinieroch :-D
21.11.2007
Aliento    Reagovať
Urcite nie zbytocne
Co by som ti vytkol je, ze mam pocit akoby si sa to snazil napasovat do nejakej manazerskej roviny. Tym dostava ta praca v urcitych pasazach "cejch" takej neuprimnosti...urcite poznas ten vtip o manazeroch a inzinieroch :-D
17.11.2007
milos    Reagovať
uctihodné
dakujem, uz v tom mam poriadok. je vidiet, že rozumieš čo píšeš. to ty si ten manažer???????
23.09.2007
performan    Reagovať
chválitebná práca
práca hodná vysokého hodnotenia, gratulujem ;o)
10.09.2007
Janci    Reagovať
super
som velmi pozitivne prekvapeny touto pracou,fakt super a velmi dobre....
08.06.2007
Lukas    Reagovať
dost dobre
Good uvaha... Respect
22.05.2007
Sisa    Reagovať
SUPER!!!!!
je to fakt dobre......myslim ze je to jeden z najlepsich referatov :)
25.12.2006
majo    Reagovať
fajne
kvalitne spracovany referat ;) bodaj by takych bolo co najviac...
22.08.2006
PeterB    Reagovať
Dobra praca
...myslim, ze po obsahovej stranke je to dobre

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.