Zaujímavosti o referátoch
Lajka: pes vo vesmíre
02.04.2011
Romča
Reagovať
Laika
Som tak akoby ctiteľom Laiky a viem o nej celkom dost. Ale v podstate súhlasim so všetkými čo sú tu. Nemali ju tam posielať len tak. Mali si to vyrátať. Neviem čo by sa stalo keby letela neskôr. Zoberte si to tak neskôr poslali dalsie dva psy belku a strelku. Ale tý prežili lebo vedeli ako na to. Nemohli byt tak isto opatrný aj pri Laike?
15.10.2010
petra bezouškova
Reagovať
Chudinka Lajka
viste teda debili pustit nevine zviera do vesmiru aby umrelo maliste tam ist radsej vi nes Lajka radsej ste mali umret vi nes ona . Lajka bola statocny pes sikovny a vi ste ju nechali umret hambite sa nemate vubec sdce chudinka Lajka. Ateras nieco pre Lajku: Lajka ahoj ako sa tam hore mas je mi to velmi luto co ti spravili. pozdravujem ta a drzim ti palce k novemu zivato tam hore. ahoj .
17.12.2010
Michaela
Reagovať
Re: Chudinka Lajka
maš pravdu nemali to vôbec tobit tak by nesli do vesmiru co bi sa stalo
17.12.2010
Michaela
Reagovať
Chudiatko Lajka
Vy ste sprosty ako ste to mohli .ved ste mohli tusit ze sa to stane ja by som vas aj zabyla ja som proti tomu robit pokusi na zvieratkach lebo ich mam strašne rada a Lajka myslim si že si bola sikovny a odvažny psik a aj pekny maj sa dobre
28.08.2010
xxx
Reagovať
Lajka
Myslím si , že takéto testovanie na zvieratách a podmienky ako s nimi zaobchádzajú sú neľudské. Lajka bol živý tvor tak ako aj my len bohužiaľ bezbranný...tak potom nechcem si ani predstaviť aký chuderka stres musela zažívať...neprajem takýmto ľuďom nič dobré čo si robia pokusy na nevinných tvoroch , bezbranných...
24.03.2010
kjkjhjftycd
Reagovať
lajka
myslim si, že s Lajkou kruto zaobchadzali.Neviem na co ju tam chudatko tulaveho psika posielali.Mali to nejako najprv vypocitat kolko jedla potrebuje,kolko vzduchu,...........smutne ze tam tak zomrela.Nikdo nikdy neurci presnu pricinu smrti. Inak pekny referat
24.06.2009
lenka
Reagovať
LAJKA-KRUTE PRVENSTVO
V prvom rade a chcem pochváliť za skvelý, vyikajúco spracovaný, faktami obložený referát pri ktorom sa citlivé srdiečko rozplače. Je mi Lajky veľmi ľúto a presne ako podotkla Crack3n mal si tam sadnú on hovado jedno vyšedivelé... Len som počula o 3 rôznych psoch, spomínanej LAJKE, BELKE a STRELKE.... tak neviem... ale gratulujem...a vzdávam čes Lajuške
10.01.2007
memuška
Reagovať
Lajka x)
heh...koli Lajke som sa pohadala so zemepisarkou..chcela ma presvedcit ze prezila let...:(...bolo to od nej zle a nabuduce ma asi z toho clanku vyvola...:D...drzte palce ;)
10.01.2007
memuška
Reagovať
Lajka x)
heh...koli Lajke som sa pohadala so zemepisarkou..chcela ma presvedcit ze prezila let...:(...bolo to od nej zle a nabuduce ma asi z toho clanku vyvola...:D...drzte palce ;)
10.01.2007
memuška
Reagovať
Lajka x)
06.11.2006
Betty
Reagovať
chudáček .......
je to mooc krásný pejsek (viděla jsem to na fotce) a i když moc tomu nerozumím protože jsme Češka tak mě to moc natchlo.ČEST LAJCE!!!!!!!!!!!
26.09.2006
anonym
Reagovať
kruté
chúďa LAJKA, česť jej !! ale je to úchvatný referát,...veľmi dobre spracovaný...
13.02.2006
Crack3n
Reagovať
LAJKA
Chudiatko Lajka,vydrbny sovieti mal si tma sadnut do kliekty Stalin trebars bastard fuzaty
25.01.2006
Nina
Reagovať
Supeer
Veľmi dobre spracovaný referát, inak ČESŤ LAJKE... chudatko moja velmi mam rada havinkov:-) vlastne všetky zvieratka:-)
21.01.2006
Gaba
Reagovať
perfiš
Skvelý referát,je v ňom dosť veľa informácií a dobre spracovaný!!!Aj keď veľmi smutný.Česť LAJKE!!!!!