Zaujímavosti o referátoch
Európska dohoda o práci osádok ...
24.06.2007
tibo
Reagovať
aetr aetr
ja fakt neviem ako niekto pride k 60 hodinam.zamestnavatel ti ho predsa mal dat s predstihom.plati totiz od 11,4.niektori aj z hniju v kamione a nezarobia ani len tolko jak mi co sme 4a pol mes dokopy do roka doma.tak jazdite novacici.ja vam po svete pomaham dost.hlavne na svajc hraniciach.lebo niektory v palia na hranice bez colnych pap.nevedia co je t1 t2.ay royum yastava.tak aj zarobia
24.06.2007
tibo
Reagovať
aetr aetr
aetr je len jeden.a kto ho nedodrzi tak je chudak ktory maka za smeti.je teraz vela novacikov a makaju za kilometrovne a s minimom volna.ubohe.aetr je pre vodicov.ak nezarobis za 180 hod vykonu aspon 70 000 tak ta firma odrbava.tahaj z nej.a max 10000 km.kde chodite na take hluposti co tu pocita clovek.
31.03.2007
tibor
Reagovať
pracovny cas
je to skutocne pravda ze jeden vodic bude mat podla noveho AETR 60hodin celkoveho vykonu na tyzden?Dakujem
30.03.2007
duro
Reagovať
Re: európska dohoda opráci osádok
po odpracovani 90 hodin musis do konca tyzdna dorobit pauzu,a opet zacat dalsi 2tyzdnovy cyklus v pondelok
17.12.2006
papagajj
Reagovať
vymysleli ste nový AETR ?????
To čo za blbosti tu pľšete??? čľtali ste vobec niekedy vyhlašku AETR ???
21.10.2006
niederland andrej
Reagovať
európska dohoda opráci osádok
aký je pracovný odpočinok po odjazdení 90 hod. za dva týždne, ak môj turnus trvá šesť týždňov
10.05.2006
robert
Reagovať
aetrvyhlaska
toto čo tu píšete je som.......denný čas vedenia vozidla je 9 hodín,medzitým prestávka min.45 minút..................................atď