Zaujímavosti o referátoch
Svadobný príhovor
30.09.2009
miso
Reagovať
CO to
vy ste akoze dobri hlupaci vsetci co pisete ze je na hovno sak ked sa vam nepaci vymyslite si nieco vlastne kokoti mna celkom inspiroval samozrejme nebudem ho kopirovat:). ale dik :)
31.07.2009
maruška
Reagovať
Nič nové
Už som ten príspevok čítala niekde inde, podľa môjho názoru ho autor odpísal, robím v ZPOZe a toto je síce plné vzletných slov, ale nič to nehovorí snúbencom, rodičom a hosťom. Sme Slováci a pokúsme sa vkladať aj do príhovorov slová, tak ako nás ich naučila mama a otec a aby boli zrozumiteľné každému
12.06.2008
MIlan
Reagovať
Nový príhovor.
Milí mladomanželia, vážení svadobní hostia ! Dovoľte mi, aby som pri tejto prílezitosti predniesol dve najkrajšie slová, ktoré absolútne vystihujú jej podstatu:
"Na zdravie !"
"Na zdravie !"
02.01.2008
Peters4
Reagovať
tento prihovor je blbost
tento prihovor je blbost a ja som ho chcel citat na svadbe
10.10.2007
jakub
Reagovať
reagujem
Nič v zlom, ale podľa mňa je to prílíš odosobnené, nemáš tam žiadnu rečnícku otázku (jeden z hlavných znakov prejavu) a pokiaľ by si mal našu slovinárku by ti povedala, že ti chýba citát...
29.11.2006
sandu1234
Reagovať
:O)....
no som zvedava co zato dostanem, ale mne sa to pacilo a inak skoda ze tu je len jeden :(
05.11.2004
sisa
Reagovať
ujzhpiooo
Ahojtw.Presne to co pisete vo vasom texte je moj prioad.Asi nebol na chlapoiv lebo ma cytilô za riť a za one.ved viete.Boil celkom sexi.Caute
26.11.2006
mimi
Reagovať
Re: ujzhpiooo
ved oni su blby . Pre nich su vsetci co napisu nieco rom. ze su tepli , a vazne je sexi?
05.11.2006
lilinka
Reagovať
hmmmm
skoda ze tu nieje viac svadobnych prihovor ale iba tento jeden....tak nic ine mi neostava len si ho vytlacit
ale celkom v pohode jeee
len dufam ze ho zas nebude mat cela trieda
ale celkom v pohode jeee
05.11.2006
lilinka
Reagovať
hmmmm
skoda ze tu nieje viac svadobnych prihovor ale iba tento jeden....tak nic ine mi neostava len si ho vytlacit
ale celkom v pohode jeee
ale celkom v pohode jeee
26.09.2006
klobie
Reagovať
Hm.........
hm?! ....celkom dobry prihovor ...len by to chcelo troska originality a troska menej "srdcorvutnosti" ...... no keby ho niekto prednasal no neviem ci byposluchaci vydrzali az do konca ....
19.04.2006
the truth
Reagovať
Jebnuti Ludia
Toto je fakt zavist, ten prihovor je pekny a dostal som zanho jedna, vy kokoti, a neni pre buzikov, buzik je ten, co to napisal, lebo ma urcite nejaku teplossku fobiu, lebo vsetko co vidi, sa mu zda teplosske, dokonca aj on sam, takze... :) velmi pekny referat, a je to smutne, ze aj tu sa prejavuje ta spominana slovenska vrodena zavist a debilita :) helo