referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Svadobný príhovor
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.12.2010
Tomaškóóó    Reagovať
THX...
Šupéér .. díki potreboval som to na zajtra na SLOH .. :o)
22.04.2010
MoňušQa    Reagovať
hm,..
Velmi peknee aj jaa cem takee na svojej svadbee jeéjj :))
14.12.2009
lenka    Reagovať
supeeeeeeeeeeeeeer=DD
JE TO CELKEM SUPER ASPON TO POMOZE NEKOMU NA SLOH
17.11.2009
Miroslav    Reagovať
PODLA MNA JE TO SKVELE
Je to dobrý príhovor !!
30.09.2009
miso    Reagovať
CO to
vy ste akoze dobri hlupaci vsetci co pisete ze je na hovno sak ked sa vam nepaci vymyslite si nieco vlastne kokoti mna celkom inspiroval samozrejme nebudem ho kopirovat:). ale dik :)
31.07.2009
maruška    Reagovať
Nič nové
Už som ten príspevok čítala niekde inde, podľa môjho názoru ho autor odpísal, robím v ZPOZe a toto je síce plné vzletných slov, ale nič to nehovorí snúbencom, rodičom a hosťom. Sme Slováci a pokúsme sa vkladať aj do príhovorov slová, tak ako nás ich naučila mama a otec a aby boli zrozumiteľné každému
01.12.2008
kukuricodus    Reagovať
zlé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na prd je to
12.06.2008
MIlan    Reagovať
Nový príhovor.
Milí mladomanželia, vážení svadobní hostia ! Dovoľte mi, aby som pri tejto prílezitosti predniesol dve najkrajšie slová, ktoré absolútne vystihujú jej podstatu:

"Na zdravie !"
09.01.2008
soniela    Reagovať
reagujem
to aj niekto z was cital??
02.01.2008
Peters4    Reagovať
tento prihovor je blbost
tento prihovor je blbost a ja som ho chcel citat na svadbe
10.10.2007
jakub    Reagovať
reagujem
Nič v zlom, ale podľa mňa je to prílíš odosobnené, nemáš tam žiadnu rečnícku otázku (jeden z hlavných znakov prejavu) a pokiaľ by si mal našu slovinárku by ti povedala, že ti chýba citát...
12.03.2007
Marka    Reagovať
Svadobny prihovor
no je to trosku prehnane
29.11.2006
sandu1234    Reagovať
:O)....
no som zvedava co zato dostanem, ale mne sa to pacilo a inak skoda ze tu je len jeden :(
27.11.2006
zuzinka    Reagovať
prispevok
Mne a to pacilo...pomohlo mi to a to je hlavne.....dobra praca
05.11.2004
sisa    Reagovať
ujzhpiooo
Ahojtw.Presne to co pisete vo vasom texte je moj prioad.Asi nebol na chlapoiv lebo ma cytilô za riť a za one.ved viete.Boil celkom sexi.Caute
26.11.2006
mimi    Reagovať
Re: ujzhpiooo
ved oni su blby . Pre nich su vsetci co napisu nieco rom. ze su tepli , a vazne je sexi?
20.11.2006
veronika    Reagovať
no co uz
uvidim co za to dostanem
05.11.2006
lilinka    Reagovať
hmmmm
skoda ze tu nieje viac svadobnych prihovor ale iba tento jeden....tak nic ine mi neostava len si ho vytlacit
ale celkom v pohode jeee
len dufam ze ho zas nebude mat cela trieda
05.11.2006
lilinka    Reagovať
hmmmm
skoda ze tu nieje viac svadobnych prihovor ale iba tento jeden....tak nic ine mi neostava len si ho vytlacit
ale celkom v pohode jeee
len dufam ze ho zas nebude mat cela trieda
26.09.2006
klobie    Reagovať
Hm.........
hm?! ....celkom dobry prihovor ...len by to chcelo troska originality a troska menej "srdcorvutnosti" ...... no keby ho niekto prednasal no neviem ci byposluchaci vydrzali az do konca ....
19.04.2006
the truth    Reagovať
Jebnuti Ludia
Toto je fakt zavist, ten prihovor je pekny a dostal som zanho jedna, vy kokoti, a neni pre buzikov, buzik je ten, co to napisal, lebo ma urcite nejaku teplossku fobiu, lebo vsetko co vidi, sa mu zda teplosske, dokonca aj on sam, takze... :) velmi pekny referat, a je to smutne, ze aj tu sa prejavuje ta spominana slovenska vrodena zavist a debilita :) helo

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.