referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Renesančná filozofia – Giordano ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.02.2009
Zly ujo    Reagovať
Hmmm,ta kelo maliny?
Vy hovna jedne to neviete krajsie napisat referaty??a to je skopirovane z nejakej encyklopedie mam taky pocit ciboha
23.04.2008
skimmed    Reagovať
to moses
Moses zrejme veriaci clovek nemoze ani po takej dobe prekusnut filozofiu a ucenie G.Bruna ...
09.03.2008
bugy138    Reagovať
dobre spracovaný referát
Je zaujmave vypočuť si dva rozdielne názory na tento referát.Ja osobne po prečitaní tohoto referátu som G.Bruna pokladala za niekoho kto prispel k teorii o vesmire velkymi poznatkami, ktore su možné a taktiež reálne.A ešte by som dodala,ze ako moze autor tretieho prispevku povedat ze to bol velky rebel ..., iba ak by sa to docital v nejakej ,knihe ktora ho ho očividne chcela vykreslit ako blazna ktory ani nevie, kde je sever, ved predsa tie teorie museli vzniknuť na zaklade nejakych dlhodobých pozorovani .a ak je rebelia to ze clovek si na danú vec vytvorí vlastný názor, ktorý nechcú rešpektovať iní tak potom by sme mali byť upalení všetci. Takže podla mna chybu urobila inkvizícia,ktora si mala priynat chybu a nie rozširovať spravu ,žťe to bol kacír
09.03.2008
pia99999    Reagovať
veľmi dobre spracovaný referát
fjhfuwirouwgfoew hgewurow
04.05.2005
Moses    Reagovať
Zly referat
Autor prispevku je jasne z filozofie dezorientovany, lebo by vedel, ze G. Bruno nepeiniesol do filozofie nic nove. Bol iba pavedcom, pafilozofom. Vsade kde chodil robil rebelie. Za ktore bol na koniec aj upaleny.
Autor napriklad nepovedal, ze Bruno tiez tvrdil, ze na Slnku ziju ludia a podobne jeho nezmysly. Odporucam, aby si nasiel viac literaturi a ak chce niekto referat pouzit, tak pozor, je napisany velmi neodborne
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.