referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kurt Cobain: životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.08.2005
maugli    Reagovať
cobain
pre mna bol je a bude cobain umelec najvysieho razu asi aj vecsi ako jim morison alebo bob marley jeho hudba je uzasna plna energie ktoru ma len malo skupin mam rad nirvanu a ich tvorbu a len tolko som chcel
24.12.2005
ajuska    Reagovať
Re: cobain
ani slovami nedokazem vyjadrit aky bol Kurt vynimocny a uzasny dokaze to len moja mysel ktorou prave pocuvam piesen Lithium a pozeram sa na jeho obrazok tvare vytlacenej s internetu!!!!!!!! I love Kurt Donald Cobain
05.12.2004
pavlina    Reagovať
Kurt Cobain a Nirvana
Kurt fetoval, ale je to jeden z najvacsich umelcoch na celom svete.Kto o nom hovori, ze je len obycajny fetak, nevie, cim si presiel a co si musel vytrpiet.Pocuvnite si jeho hudbu, a zistite, ze maju stdcia!
12.11.2004
Courtney    Reagovať
MOJA LASKA
Kurt je moja laska!A je mi luto ze zomrel chcem byt pri nom!Mal strasne na picu zivot pretoze ho matka vyhodila z domu!A tym sa to vsetko zacalo.Urcite to nebola samovrazda nejaky kokot ho zabil!Kurt Cobain tu bude navzdy!Musel to byt po pici clovek, skoda ze som ho nepoznala!Lubim ta Kurt!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.