referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Milan
Streda, 27. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
William Shakespeare: Hamlet
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.09.2014
hamlet    Reagovať
hamlet
http://www.zones.sk/studentske-prace/citatelsky-dennik/4519-hamlet-obsah-william-shakespeare/
12.10.2009
bobo    Reagovať
Solidny referat
Tento referat je celkom solidny,az na par vynimiek. Najprv preberiem pozitivne veci tohto referatu. Pozitiva:paci sa mi strucna charakteristika o autorovi na zaciatok.Ujasnenie, ktore postavy su dolezite a ktore menej. Taktiez sa mi paci styl,akym je dej opisany, ale tu mi vadi jedna velka chyba. Kde je opisany dovod Hamletovho odchodu do Anglicka?Mne sa to vidi ako velka chyba pre ucelenost deju. Osobna myslienka autora na dielo sa mi paci. Moja znamka je chvalitebny.
04.03.2009
žaluď    Reagovať
Re: to si precitajte
mhmmmmmmmfssssssssseeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxx
01.03.2009
Devil    Reagovať
Dobré
diki moc:)inac by som to musel citat:(ale ne inak by som sa na to vysral tak diki moc:-*
08.01.2009
lol    Reagovať
ok good
dos mi to pomohlo:D
25.02.2007
Baška =)    Reagovať
to si precitajte
no chcem vam vsetkym podakovat usetroli ste mi pracu a aj zachranili kozu snad nepridu na to ze som to necitala =)
11.02.2007
dado    Reagovať
dakujem
dik...niesom si istý, ze do kedy to mame precitat...ale urcite coskoro :(

....takto mam aspon ponatia o com to je....
10.01.2006
leo    Reagovať
ok dobre
da sa je to dobre staci
12.12.2005
katka    Reagovať
da sa
ja osobne si myslim,ze to bolo dost nepresvedcive a nudne...ale taka je asi cela kniha...vsetky tie referaty su rovnako nudne a nicim sa nelisia...ale pomohlo mi to...celkom...lepsie ako to cele citat...inak skladam poklonu,ze sa ti to vobec chcelo....diki
02.01.2005
freier    Reagovať
Kolko ma stran?
Neviete niekto kolko to ma stran???
30.12.2004
LUKAS1-Tn    Reagovať
dalsia vdaka
Aj my sme to mali citat, ale mne sa to moc nechcelo!!Tento tvoj je v poho!!Je kratky a je v nom vsetko!!Takze DIK!!!!
18.12.2004
natalia    Reagovať
Vdaka
ja si myslim,ze je to vzdy lepsie ako nic.....mali sme to precitat,ale doteraz som v kniznici nic nenasla,vsetko bolo beznadejne vypozicane,takze tento referat mi pomohol...super,vdaka
13.12.2004
Veronika    Reagovať
Citácia
Dobrý referát ale kebyže napíšem takéto čosi mojej profesorke tak ma niekam pošle. Čítala som tú knihu a myslím, že sa o nej dalo ešte viac napísať. A zišlo by sa ti tam aj pár citátov.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.