referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Násilie resp. neľudskosť: ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.09.2009
LuccY    Reagovať
hlupaci
ako ked sa vam nepaci,ze tu mate aspon nejaku inspiraciu,tak to necitajte..a co sa tyka tej gramatiky,na ktoru sa stazujete,tak ak nahodou ste na to este neprisli,tak prejav sa nepodava pisanou formou ale prejav sa cita !!!
22.01.2009
etnisca    Reagovať
fuu--
no nie je to zlé, ale chýb je tam kvalitne dosť..asi gramatika nám nič nehovori a existuje aj diakritika!!!
30.09.2008
ywett    Reagovať
heheh
To je rečnícky prejav určený pre gymnázium?No keby som náhodou ten prejav ukázala učiteľovi, tak ma vyhodí z triedy za pravopis.Je celkom fajn, ale pre gymnázium nie.
30.09.2008
ywett    Reagovať
hehheh
To je rečnícky prejav určený pre gymnázium?No keby som náhodou ten prejav ukázala učiteľovi, tak ma vyhodí z triedy za pravopis.Je celkom fajn, ale pre gymnázium nie.
28.09.2008
meno    Reagovať
ako inšpirácia...
...super,ako prejav na prednes pred naším učiteľom trochu málo,každopádne dík...
28.09.2008
zúfalý    Reagovať
ako inšpirácia...
...super,ako prejav na prednes pred naším učiteľom trochu málo...každopádne boh ťa žehnaj
27.02.2008
jarka    Reagovať
dakujem
pracujem ako sociálna pracovníčka 16 rokov, a tvoj pohľad sa mi páči. Je to tak násilia pribúda, ale prečo. V Tvojom príspevku je náznak, že musíme všetci makať, aby sa násilie netolorovalo. Som šťastná, že sú takéto tíííípky..ako Ty, s tak dobrým názorom. Pohladilo ma ma to , dakujem.
25.11.2007
moami66    Reagovať
dobre nazory
paci sa mi to fajn nazory len zaciatok nieje jasný ,nepochopia o com to bude dalej .inak good no kratke
01.11.2007
nikol    Reagovať
vôbec
je to fádne
neprecítené
amatérske
17.10.2007
Nicka    Reagovať
Nicka
Mna ucka zdrbala, ako ti ludia mozu vediet o com budem rozpravat... zaciatok nieje dobry, nieje naznaceny ciel, a v zavere nieje zhrnutie, asik tak... je to za 4 u mna :(
23.05.2007
misulko    Reagovať
uznanie
dajter mu nobelovku:-)
06.05.2007
haluz    Reagovať
coooooooooooooooooooool
Dakujeeeeeeeeeeem!!!!!!!Si super.....len trochu dlhsie:) bz sa yislo:) ale neva..............
06.05.2007
haluz    Reagovať
coooooooooooooooooooool
Dakujeeeeeeeeeeem!!!!!!!Si super.....len trochu dlhsie:) bz sa yislo:) ale neva..............
06.05.2007
sexica.....ale ne :)    Reagovať
faqt vydarene
je to upne cool....fakt mi to pomohlo....a mam 3 jednotky:).........daaaaaaaaakuuuuuujeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!
25.02.2007
lili    Reagovať
super
dakujeeem je to super...to som potrebovala!!!
09.01.2007
kudy    Reagovať
okllojkk
je to fajn .. ael by to mohlo byt dlhsie
09.01.2007
Kudy    Reagovať
borec
je fajn.... no troska.. by mohol byt dlhsi.. , ale aj tak dik
17.10.2006
Janca    Reagovať
Fakt diky :)
Jezis fakt dik,moc mi to pomohlo :)
25.04.2006
miroslavka z bratisl    Reagovať
k tomu
no text je super...diki to mi aj pomoze ale musim poznamenat ze tam je vela gramat. chyb....tak nabuduce najprv skontrolovat ok?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.