Zaujímavosti o referátoch
Robert Nesta Marley: životopis
22.03.2008
rastafari
Reagovať
hulčo
newiem ale niektori tipkovia ked widia konope v ustach boba marley-ho a mam jeho triko na sebe a este mam dready tak uz musim bit FEťáK!!!! tráva je droga ako každa ina!!! ale aj ked nie tvrda. rastafarianstvo nie je o huleni ale o rownowahe celeho čloweka......ale to novodobi fetaci nechapu!!!!!
23.07.2010
Niks
Reagovať
Re: hulčo
Uplne súhlasím s tebou...Nemám rada,ked niekto povie- ved to bol feťák,tak prečo ho počúvaš ?Pričom nevedia význam slova "feťák".Nevedia kto to bol a o čo sa snažil a berú si ho do huby...!
28.09.2009
Bellou
Reagovať
Bob Marley
Milujem ho..A je úžasné,čo ľudia o ňom píšu..Bol by rád,keby to čítal...Dúfam,že v jeho snoch bude pokračovať Ziggy...
05.01.2009
Enriko
Reagovať
bob marley
bob marley to bol chlap s velkym srdco jeho piesne vichadzali zo srdca mam jeho albumi nech odpociva v pokoji teraz bi mal 63 roku chudak sadim sa ze vcil aj v neby spieva svoje piesne keby ste si chcely nekdo pokecat tak na pokeci som enrike141 alebo na icq 459177516 to je asi vsetko ahojte ludia
22.09.2008
barca
Reagovať
bob marley
oooooj chudacik bob ze zomrel tak skoro sak mal este zivot pred sebou =´( fnuuuk...ale aj tak ho maam veelmo rada...BOB MARLEY TO BOL CLOVEK S OBROVSKYM C!!nech mu je zem lahkaa...10000000000000000000000000000000000000000000 boztekov do neba for U bob...barca ta luubi...=)
30.01.2008
REGGYreggae
Reagovať
Bobik
JE TO JEDNODUCHO BOH REGGAE A NIGDO HO UZ NENAHRADI...ani damian marley...a ja som sa narodil 22.9 :DDD MOHOL SOM SA TEZ O DEN SKOREJ
22.11.2007
gahyra
Reagovať
sloboda
bob ukazal svetu ako zit zil podla seba a to nie kazdy dokaze bojoval za mier a myslim ze to bolo super ludia ako on by si zasluzili uznanie nebol boh ani naj ale bol skvely tym co dokazal skoda ze ludia zabudli ze to nerobil pre slavu ani peniaze ale slobodu prekazdeho ma sloboda iny vyznam
co je skutocna sloboda porusit zakon
zit ako chcem bez pokynov od rodiny
povedat co sa mi zachce bez ohladu na to ci to niekoho zrani
bob chcel byt slobodny slobodny od predsudkov a to chcem aj ja aby sme spolu vsetci zili bez predsudkov
co je skutocna sloboda porusit zakon
zit ako chcem bez pokynov od rodiny
povedat co sa mi zachce bez ohladu na to ci to niekoho zrani
bob chcel byt slobodny slobodny od predsudkov a to chcem aj ja aby sme spolu vsetci zili bez predsudkov
21.08.2007
Mima_Peace
Reagovať
Bob is best!
Bob Marley je super alebo bol super spevak a kedze bol za mier:::
21.07.2007
baSKA
Reagovať
peace and love
nemusim pisat, ze Bob bol super clovek- vsetkym je to jasne :) Ale ked uz mala Dominika poznamku, ze je v ten isty den aj mesiac narodena, uvedomila som si, ze ja som 21.8., takze je trosku suvis... Vsetko so vsetkym suvisi ;) Boba uznavam, ska a reggae mam vellmi rada.. a dik autorovi za takmer detailny referat, vela som sa dozvedela noveho. Live in the peace =)
21.07.2007
baSKA
Reagovať
peace and love
nemusim pisat, ze Bob bol super clovek- vsetkym je to jasne :) Ale ked uz mala Dominika poznamku, ze je v ten isty den aj mesiac narodena, uvedomila som si, ze ja som 21.8., takze je trosku suvis... Vsetko so vsetkym suvisi ;) Boba uznavam, ska a reggae mam vellmi rada.. a dik autorovi za takmer detailny referat, vela som sa dozvedela noveho..... Live in the peace =)
24.06.2007
Dominika
Reagovať
Rastaman forever
Ak ste citali Bobov zivotopis dozvedeli ste sa ze 21.9. 1980 sa vybral zabehat si a ze tam utrepl akoby sok, vsak? A viete co sa stalo 21.9. 1992? J a som sa narodila:) odvtedy co som sa to dozvedela som obrovska fanusicka Boba a mam pred nim obrovsky respekt!
"Rastaman vibrations gonna cover the earth! Like the water cover the sea!"
"Rastaman vibrations gonna cover the earth! Like the water cover the sea!"
21.06.2007
El Roy
Reagovať
Bob Marley Je Kráľ
Ludia Bob Marley je moj zivotny vzor ja neviem ale taky dobry clovek na zemi asi uz nebude, vzdavam mu hold a priznam sa ze pri zavere mi aj slza vytiekla...
Bob Marley je Kráľ
Bob Marley je Kráľ
21.06.2007
El Roy
Reagovať
Bob Marley Je Kráľ
Ludia Bob Marley je moj zivotny vzor ja neviem ale taky dobry clovek na zemi asi uz nebude, vzdavam mu hold a priznam sa ze pri zavere mi aj slza vytiekla...
Bob Marley je Kráľ
Bob Marley je Kráľ
15.05.2007
niejedolezite
Reagovať
Bob Marley
len by som chcel poopraviť jednu vec nešiel na liečenie do Nemecka, ale do Švajčiarska...
07.03.2007
jofii
Reagovať
Bob MArley
referaat je fakt supeer..Bob marly bol velkky cloveeek v zivote btoho dokazal velmi velaa a jeho nazory na zivot boliii velmii kladne mozno pre niekoho nieee ale nepoznam ani jedneho cloveka ako bol Bob marley s velkyym srdcoooom a najmee s jehoo nenahraditelnym hlasoom vzdavam hold Bobovii bol to super cloveeek..a to ste mohly dat do referata viac o cannabisu pren ho bol cannabis velmi velaa on sa videl v tooom je mi tu luto ze uz neni medzi nami:( Bob marly a jeho dredyyy sa nic nedaju nahradiit
19.01.2007
bob marley
Reagovať
BoB mArLeY
chcem vzdat hold autorovi, ale najmä bobovi, za to, co urobil. musel to byt velmi dobry clovek. je mi ho luto ked pocuvam no woman no cry, a ked vidim jeho fotky. je to velmi dobry referat. az mi zimomriavky chodili po tele pri niektorych castiach
17.01.2007
jerry
Reagovať
Bob MArley
bol to ohromny clovek na naj naj...pri citani som mal zimomriavkyy:)len malo spominana marihuana v tom clanku na to jak bola prenho sdolezita...
09.11.2006
domi benack
Reagovať
boby forever
pre Boba bol tento svet jednoducho prilis zly, sebecky a kruty...mozno preto odisiel tak skoro. som si ista ze taky uzasny clovek sa uz ma teraz velmi dobre :)
06.12.2006
teja
Reagovať
Re: boby forever
dost dobri zivotopis pridala by som k nemu jeste jeden citat....
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ – Bob Marley
peace!!!
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ – Bob Marley
peace!!!
06.12.2006
teja
Reagovať
Re: boby forever
dost dobri zivotopis pridala by som k nemu jeste jeden citat....
peace!!!
peace!!!