Zaujímavosti o referátoch
Robert Nesta Marley: životopis
06.12.2006
teja
Reagovať
citat
dost dobri zivotopis pridala by som k nemu jeste jeden citat....
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ – Bob Marley
peace!!!
„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ – Bob Marley
peace!!!
06.12.2006
teja
Reagovať
citat
peace!!!
peace!!!
06.12.2006
teja
Reagovať
citat
Zdroj: "http://sk.wikipedia.org/wiki/Bob_Marley"´
peace!!!
Zdroj: "http://sk.wikipedia.org/wiki/Bob_Marley"´
peace!!!
10.05.2006
michas
Reagovať
trench town rock
Toto je dost husty referat,autor ma moj obdiv. Bob I love you!
30.07.2005
truchi
Reagovať
rasta
Vojna bude trvať dovtedy, kým sa bude niekto cítiť, že je viac ako ten druhý.
09.04.2006
J.T.R.
Reagovať
ŠKODA
Tento referát bol veľmi pekný.
A ešte chcem dodať,že mi je Bobyho veľmi ľúto.
Hlavne keď počúvam One Love a zároveň sa pozerám sa na jeho fotky.
Je to šoda s veľlým Š,že tu Boby už medzi nami nieje.
A ešte chcem dodať,že mi je Bobyho veľmi ľúto.
Hlavne keď počúvam One Love a zároveň sa pozerám sa na jeho fotky.
Je to šoda s veľlým Š,že tu Boby už medzi nami nieje.
04.03.2006
slonia
Reagovať
vecny bob...
ludia musia byt stastni, ze mali medzi sebou tak velkeho cloveka ako je bob.....a este chcem pridat, ze okrem biblie, gitary a dredov bol pochovany aj s jednou z jeho najvacsich lasok-marihuanov.....
09.12.2005
misha-el
Reagovať
Pokánie Boba Marleyho
Zabudli ste tam napist o konvertovaníí Boba Marelyeho k kresťanstvu, 7 mesiacov po jeho smrti.
Je veľmi známym faktom, že sa na Jamajke Bob Marley znovuzrodil sedem mesiacov pred svojou smrťou. Arcibiskup Yesehaq, hlava kresťanstva Etiópskej ortodoxnej cirkvi v Kingstone (hlavné mesto Jamajky), bol poslaný na Jamajku, aby založil cirkev a rozptýlil uctievanie Selassieho. Selassie cítil, ak je niekto osobne povolaný založiť cirkev, ktorá by oslavovala Krista a nie jeho samotného, tak by Rastafariáni sledovali pravdivého Krista. Toto bol jeden z dôvodov, prečo bol Bob pokrstený v Etiópskej cirkvi. Jeho obrátenie je na Jamajke veľmi dobre zdokumentované. Bolo veľmi kritizované Rastafariánmi. Biskup Yesehaq v interwiev s Ianom Bowlom na JBC Profile hovoril o tejto skutočnosti veľmi detailne. Rozprával o tom, že keď sa Bob obrátil veľmi plakal a bol celý mokrý od sĺz pokánia. Ďalším potvrdením tohto faktu je, že ak by nepoprel Selassieho ako boha, jeho obrátenie a krst v Etiópskej ortodoxnej cirkvi a prijatie ich vierovyznania, tak by nikdy nemal uskutočnený touto cirkvou kresťanský pohreb. Vzdal sa všetkého, zanechal všetko na čom bola postavená jeho hudba a misia po všetky tie roky a ustanovil Krista nad svojím živototom.
Je veľmi známym faktom, že sa na Jamajke Bob Marley znovuzrodil sedem mesiacov pred svojou smrťou. Arcibiskup Yesehaq, hlava kresťanstva Etiópskej ortodoxnej cirkvi v Kingstone (hlavné mesto Jamajky), bol poslaný na Jamajku, aby založil cirkev a rozptýlil uctievanie Selassieho. Selassie cítil, ak je niekto osobne povolaný založiť cirkev, ktorá by oslavovala Krista a nie jeho samotného, tak by Rastafariáni sledovali pravdivého Krista. Toto bol jeden z dôvodov, prečo bol Bob pokrstený v Etiópskej cirkvi. Jeho obrátenie je na Jamajke veľmi dobre zdokumentované. Bolo veľmi kritizované Rastafariánmi. Biskup Yesehaq v interwiev s Ianom Bowlom na JBC Profile hovoril o tejto skutočnosti veľmi detailne. Rozprával o tom, že keď sa Bob obrátil veľmi plakal a bol celý mokrý od sĺz pokánia. Ďalším potvrdením tohto faktu je, že ak by nepoprel Selassieho ako boha, jeho obrátenie a krst v Etiópskej ortodoxnej cirkvi a prijatie ich vierovyznania, tak by nikdy nemal uskutočnený touto cirkvou kresťanský pohreb. Vzdal sa všetkého, zanechal všetko na čom bola postavená jeho hudba a misia po všetky tie roky a ustanovil Krista nad svojím živototom.
30.07.2005
truchi
Reagovať
peace
„Ľudia majú vo svojom vnútri hlas, ktorý k ním prehovára. Toto je ten hlas, ktorý
musia počúvať. Pretože vo všetkom, čo robíte, je dobrá a zlá cesta
a ak budete pozorne počúvať, budete poznať tu dobrú cestu.“
Bob Marley
musia počúvať. Pretože vo všetkom, čo robíte, je dobrá a zlá cesta
a ak budete pozorne počúvať, budete poznať tu dobrú cestu.“
Bob Marley
03.01.2005
raven
Reagovať
on vidí Sion
bol to velmi dobrý referát ale zároveň by som chcel vzdať hold bobovi marleymu lebo toho vela dokazal.