referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Svadba v Kambodži
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.06.2007
jaa    Reagovať
dalsie info o svatbe v kambodzi
podla mna je znamkovanie tiez blbost.ja chem len pridat, ze pokial viem, v kambodzi maju svadobne saty podla toho, v ktorom dni v tyzdni sa odohrava(na kazdy den je urcena ina farba) rodina nevesty si o zenichovi vsetko zisti(rodokmen...) a na zasnuby sa idu poradit k miestnemu tusim budhistickemu mnichovi, ktori svatbu bud schvali alebo nie(v zavisi to od vselicoho mozneho myslim, typu kolkeho je, kedy sa kto narodil, postavenia hviezd a podobne(ale teraz si vymyslam) )a myslim ze vtedy urci aj den svadby(ak suhlasi) no a tak sa moze stat, ze niekto sa nemoze a nemoze ozenit.... a s nastavajucou sa nemoze stretnut, odkedy oznami svoj zamer buducim svokrovcom(ci to jeho rodicia oznamuju?) vtedy o davaju sledovat totiz tym detektivom, co ma o nom vsetko zistit, tak sa mu to neopla. .......myslim, ze to takto nejako maju, ale na 100% si vsetkym co som napisala nie som ista....ale minimalne je to zaujimave, nie? ;-)
11.12.2004
Autorka    Reagovať
Navstevnikom
Mily navstevnik,
je mi jedno, aku „znamku“ mi za tento referat das.
Robila som ho pre moje netere a na net som ho umiestnila len z toho dovodu, ze mozno este niekomu posluzia. Myslim, ze znamkovat referaty na tejto stranke je neobjektivne hlavne preto, ze niektore su urcene ziakom ZS a ine vysokoskolakom.
Dakujem za to, ze si si tento komentar precital!
Autorka
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.