Zaujímavosti o referátoch
Láska
06.09.2006
mixerrrrrr
Reagovať
laska? stastie? ma to cosi do seba :)
V živote sú chvíle, keď vám niekto chýba
tak veľmi, že by ste ho chceli vytiahnuť
zo svojích snov a skutočne ho obímať!
Keď sa zavrie jedna brána k šťastiu,
ďalšia sa otvorí,
ale mi sa často tak dlho dívame
na zavretú bránuu, že si nevšimneme tej
ktorá sa pre nás už otvorila.
Nezaujímajte sa o vzhľad, môže klamať.
Nezaujímajte sa o bohatstvo, aj to odveje preč.
Nájdite niekoho, kto vás privedie k úsmevu.
pretože stačí len jeden úsmev,
aby sa temný deň zdal jasnejší.
Najdite niekoho, kto prinúti vaše srdce,
aby sa smialo.
Snívajte o tom, o čom chcete snívať;
choďte tam, kam chcete ísť;
buďte tým, kým chcete býť,
pretože život je len jeden
a len jedna šanca robiť všetky veci,
ktoré chcete robiť.
Kiež máte v živote dosť šťastia, aby vám bolo dobre;
dosť skúšiek, aby ste sa stali silnými;
dost žialu, aby ste zostali ľuďmi;
dost nádeje, aby ste sa stali šťastnými.
Ti najšťastnější nemusia nutne
mať to najlepšie z najlepšieho;
proste sa snažia získať čo najviac
zo všetkého, čo im príde do cesty.
Tá najskvelejšia budúcnosť bude vždy
založená na zabudnutí minulosti;
nemôžete ísť ďalej životom pokým
neprekonáte minulé chyby a srdcabôle.
ďalšia sa otvorí,
aby sa smialo.
ktoré chcete robiť.
06.09.2006
mixerrrrrr
Reagovať
laska? stastie? ma to cosi do seba :)
V živote sú chvíle, keď vám niekto chýba
ďalšia sa otvorí,
aby sa smialo.
ktoré chcete robiť.
ďalšia sa otvorí,
aby sa smialo.
ktoré chcete robiť.
30.04.2006
:( preco ja?
Reagovať
;( laska laska laska..
ano ..laska..stale a stale sa vsetko toci okolo nej...laska boli..tak ako aj to co pripde po nej..povacsine su to rozchody,trapenia,nenavist najrozlicnejsich druhov a rozmerov...Kto by mohol vyvratit moje tvrdenia?snad len niekto kto bol zalubeny raz..dva krat..alebo niekto kto nelubil nikdy...Ja ako clovek samu seba nenavidim..pretoze viem ze cokolvek co spravim/..aj ked nechcem../ublizim niekomu koho mam skutocne rada..nie..nie rada..koho skutocne lubim..Ja ako clovek ktory sa sklamal v laske..ktory uz aj ublizil..da sa povedat ze som pohanana akoby strachom..zakazdym ked uz sa to blizi k niecomu co by mohlo stat zato..co by mohlo fungovat..co by bolo zrejme i vazne..vycuvam...alebo zacnem robit naschvaly..nieco za co ma ta osoba znenavidi..prestane mat rada..zabudne na mna..je to preto lebo chcem ublizovat ludom na ktorych mi zalezi?nie..je to presny opak..je to preto lebo im nehcem ublizit..
Da sa povedat ze od lasky..je krocik k nenavisti..ale zase od nenavisti krok k laske..je to na zamyslenie..ale da sa povedat ze je to pravda..
.......V mojom pripade sa neda povedat zeby to bola nenavist..ale keby som sa nepohadala s "kamaratom"/co je aj kamarat uz spominanejosoby/... nespoznala..ani by som nevedela..o najuzasnejsom cloveku na svete do ktoreho som naozaj zalubena..da sa povedat ze sme sa spoznali vdaka urazkam ... ;) po nejakej tej dobe..sme si pisali..az kym sa v pisani nevyskytli nejake tie pusinky srdiecka a tak..neskor sme sa spoznali nazivo a ja si kazdym dnom overujem tvrdenie ze je to uzasny clovek...anjelik na zemi...a mozno prave to ze on je uplne uzasny a ja som clovek ktory len ublizuje..preto/ako sa tak poznam/ zachvilku urobim nieco co ho priam prinuti na mna zabudol..sebatriznenie nieje len ublizit si na zdravi..clovek sa sebatrizni aj ked si odopiera nieco ako je laska..preto chcem odovzdat asi take posolstvo ,ze pokial ma hocikto sancu..lubit niekoho a mat niekoho na kom mu skutocne zalezi..nerob chybu ako ja..a utekaj hned za tou dotycnou osobou..lebo moze byt neskoro..ved nakoniec..nikdy nemozes vediet co sa stane zajtra..ILD milasku
Da sa povedat ze od lasky..je krocik k nenavisti..ale zase od nenavisti krok k laske..je to na zamyslenie..ale da sa povedat ze je to pravda..
.......V mojom pripade sa neda povedat zeby to bola nenavist..ale keby som sa nepohadala s "kamaratom"/co je aj kamarat uz spominanejosoby/... nespoznala..ani by som nevedela..o najuzasnejsom cloveku na svete do ktoreho som naozaj zalubena..da sa povedat ze sme sa spoznali vdaka urazkam ... ;) po nejakej tej dobe..sme si pisali..az kym sa v pisani nevyskytli nejake tie pusinky srdiecka a tak..neskor sme sa spoznali nazivo a ja si kazdym dnom overujem tvrdenie ze je to uzasny clovek...anjelik na zemi...a mozno prave to ze on je uplne uzasny a ja som clovek ktory len ublizuje..preto/ako sa tak poznam/ zachvilku urobim nieco co ho priam prinuti na mna zabudol..sebatriznenie nieje len ublizit si na zdravi..clovek sa sebatrizni aj ked si odopiera nieco ako je laska..preto chcem odovzdat asi take posolstvo ,ze pokial ma hocikto sancu..lubit niekoho a mat niekoho na kom mu skutocne zalezi..nerob chybu ako ja..a utekaj hned za tou dotycnou osobou..lebo moze byt neskoro..ved nakoniec..nikdy nemozes vediet co sa stane zajtra..ILD milasku
22.04.2006
arielka
Reagovať
nieco ti poviem
ono je totak...ze ked clovek lasku nezazije a len o nej pocuje je to inee...lasku musis zazit aby si pochopila jej podstatu ktora sa no proste neda vyjadrit slovami ani nicim inym a svet sa akokeby potom zrazu zamni ..existujes len ty a on....len vy dvaja ...
28.12.2004
adri
Reagovať
Re: lož!
pichovina - ja lásku prežívam už dosť dlho - je to nádherná vec, ktorú ak neprežiješ - nevieš čo je život... a ak si mylis že laska neexistuje si alebo velmi nestastná a zatrpknuta alebo velmi hlupa...
21.03.2006
:0)
Reagovať
Re: Re: lož!
ano ja to mozem tiez povedat,ja mam lasku uz 8 mesiacov a je krasna aj ked to netrva dlho a ja len dufam ze to nikdy neskonci .V zivote je vela krasny veci a kedze clovek je tvor spolocensky potrebuje nie len spolocnost,ale aj lasku -dostatocnu lasku ktora ho bude naplnat.raz sa nam ju podari najst a ak aj nie si ten najnestasnejsi clovek na svete ,pretoze ludia nazyvani samotary zomieraju na samotu a nedostatok lasky .Clovek ktory chce naozaj prezit lasku nech ju nehlada,ale ona pride za nim len ju nesmieme prehliadnut,lebo potom uz moze byt neskoro......
25.02.2005
Palči
Reagovať
milujem Moniku Tavodovu
Keby si spoznala Moniku Tavodovu aj Ty bi si sa do nej hned zamilovala. Palči
28.01.2005
hobojistka
Reagovať
pravda
Mas svatu pravdu. Ale trpiet pre lasku sa nemusi len s pomocou nenavisti. Casto je utrpenie ludi pre lasku aj kvoli odchodom, nenavist tam ale obsiahnuta nemusi byt. Je to otazka priorit. Ale aj priority maju zasa svoje priority...
10.01.2005
miso
Reagovať
pravda
...pekne napisane to ze ked ma niekoho rad (ked na to konecne pride) tak mu ta druha osoba povie ze ho uz nechce vidiet (alebo - budme len kamarati...) To fakt posilni...
05.01.2005
jankazoravy
Reagovať
Láska je cit
Láska je krásna a treba ju zažiť, ale nebojkaj príde vtedy, ked ju budeš najmenej čakať to mi ver!Ku mne prišla a s tým chalanom som stále.pa a nebud smutná:-)
06.12.2004
denisa
Reagovať
Smutný koniec:(
Každý človek má právo na lásku.Ale nie každému je láska opätovaná.No žial...človek si nevyberá:(To viem z vlastnej skúsenosti.Rozpoviem vám ten príbeh.Mala som íst na koncert.A kedže som stále nemohla nájst chlapca.A tak mi chceli kamošky dohodit jedného chalana,ktorý sa volá Martin.No a už prišiel ten osudný večer.O Martinovi som vedela len to,ako vizerá..aj to len v krátkosti.A jemu o mne nahovorili,že som pekná a vízor.Ved to poznáte.Dá sa povedat,že to bola schôdzka na slepo.Ked sme(ja a kamošky)prišli do dico baru.Sadli sme si do boxu a objednali sme si...Po chvíli začali hrat celkom fajn pesničky a tak sme šli tancovat.Po chvíli ma niekto chytil za plece a tak som sa otočila.Stál tam ON!v plnej svojej kráse.Musím uznat,bol velmi velmi pekný.Podal mi ruku a povedal:,,ja som Martin."Ja som mu ruku podala tiež a povedala:,,Ja som Denisa."A pobozkali sme sa.Usmial sa a povedal:,,Idem si vziat niečo na pitie a hned som tu.Dáš si niečo?" ,,nie"povedala som.A tak odyšiel a ja som pokračovala v tanci.Celá červená...Stastie,že bola tma.Po nejakom čase prišiel,ked som opät tancovala.Prišiel aj z kamarátmi a spýtal sa či sa môžu pridat.,,Jasné"povedala kamarátka.Zatrela som na nu,ale v zápätí som sa pozrela na neho a usmiala som sa.Mala som sucho v ústach a tak som bez slova odyšla.Kúpit si nečo na pitie.Zevraj sa za mnou smutne pozrel a odyšiel.Po týždni sa konal další koncert,kam ma kamošky vytiahli a on tam samozrejme aj so svojou partiou nemohol chýbat.Po pol hodine počúvania Desmotu(skupina čo tam mala koncert) prišiel on.Usmial sa a ja som moohla obdivovat jeho krásne,rovné,biele zuby.Potom sme sa dost dlho nevideli.Až potial,ked som musela odýst domov.Prišla som za ním objala ho a začali sme sa bozkávat...............................................................................Potom sme si písali a niekolko krát sme si dohodli stretnutie na,ktoré neprišiel:(Zamilovala som sa do neho.Tak strašne som sa do neho zamilovala.Niekolko krát som mu to aj naoísala.Neodpísal.A už o sebe nedal nič vediet.Trvá to už pol roka a on na moje SMS-ky stále neodpisuje.pol roka ho už lúbim a on mi moju lásku nikdy neopetoval:(.......................
04.12.2004
Moni
Reagovať
Laska je cudna ale ZAROVEN velmi pekna a zaujimava
laaska laska laska...pacila sa mi veta,ze vtedy je clovek zaslepeny a nevidi na tom druhom tie chyby hodci im to kazdy vravi...ale az ked sa sklamu az potom pochopia a povedia si: Ale som bola blba,ze som si to nevsimla a nepocuvala ich az to casto vedie k depresiam a placu...a potom sa iba trapis trapis... kym ti opat niekto nevklzne do zivota...a mozno ti urobi to iste alebo pre zmenu ty jemu!A o tom to cely zivot je-taky je vlastne kolobeh zivota!Az kym nezomrieme:-)
03.12.2004
Lenka
Reagovať
........
zato ze ty si zazila nieco co nebola laska iba nejake trpke sklamanie neznamena ze laska neexistuje.To su iba tvoje myslienky poznacene sklamanim a uplnym zatmenim pre tvoje srdce.Ani ja som este nepocitila lasku...zamilovana som bola ale to nieje laska to je uplne nieco ine...Casom nato prides
Lenka 17
Lenka 17