Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra
13.11.2007
ninka
Reagovať
karikatura
sa ukludnite....boa šak ved to je len karikaruta a ak sa nemylim tak to ma byt satiristicke ale ziadny vysmech!...vlastny nazor......keby sa to mohlo robit aj lrn z toho co tu pisete hned by som vedela urobit mensiu karikaturu....vy ste total vyebany jak vidim..
13.11.2007
ninka
Reagovať
karikatura
boa šak ved to je len karikaruta a ak sa nemylim tak to ma byt satiristicke ale ziadny vysmech!
13.11.2007
ninka
Reagovať
karikatura
boa šak ved to je len karikaruta a ak sa nemylim tak to ma byt satiristicke ale ziadny vysmech!
13.11.2007
ninka
Reagovať
karikatura
13.11.2007
lal
Reagovať
Prirovnania su neni rasizmus.
nechcem nic hovorit ale je mylion prirovnani na bielych ciernych talianov madarov atd co vyzneju smiesne... A zato ze nekdo pouziva prirovnania co maju vyznet komic a tu to vyznelo komic nemusia byt rasisti...
15.10.2007
zu-ska
Reagovať
rasistka!!!
rasistka pijebanaaaa!!! to si nebodaj aj do skoly nosila??..bo ked hej ta dufam ze ta wyhodili ....
12.11.2007
Nikusenka
Reagovať
Re: rasistka!!!
Jasne že ju nevyhodia je to jej prejav a len jej vec či ma alebo nema rada romov atd.
12.11.2007
Nikusenka
Reagovať
STE TRAPNY !!!
Čo proti tomu mate?Napisala iba to čo chcela a je jedno,že tam bola ,,smrdela ako celá rómska osada pokope´´ ako keby ste to nikdy v reale nepočuli od dakeho nacka pane bože..a nieje pravda že smrdia??Je!!Tak čo pičujete aj vy by ste to povedali ale len tu sa musite pretvarovať že ste svety..že?!!
02.11.2007
Janulkaaa
Reagovať
!!!!!!!!!!!!!!!!
si hnusna rasistka!!!za toto si dufam v skoel dostala 5!!!!!!!!!
24.11.2006
DoubleD
Reagovať
bleeeeeeeee
smrdela ako cela romska osada?????!!!!!si si dychala pod nos????!!!!
27.10.2007
Serpentes
Reagovať
nie super
bola to sranda nasmial som sa ale toto s tou osadou by som povedal bolo nevhodne
15.10.2007
zu-ska
Reagovať
rasistka!!!
rasistka pijebanaaaa!!! to si nebodaj aj do skoly nosila??..bo ked hej ta dufam ze ta wyhodili ....
15.11.2006
Kikuska
Reagovať
No bolo to oki........... :D
Ja si myslim,ze je to fajn ale este tomu nieco chyba neviem preco sa mi to zda ale chyba.
14.11.2006
bla blka bla
Reagovať
coooooooooooooo????????????????????
to myslite vazne???????????????????,,
12.11.2006
Werca
Reagovať
Heh ci pecQaaaa
Jaaaj boze taq to bolo suproweee :D som sa nasmialaaa :D nooo a este ta moja ma caqaa ale som sa inspirowala aspon :D