Zaujímavosti o referátoch
Internet: diskusný príspevok
06.03.2014
lccxxx
Reagovať
svaty jezis kristus na nebi
premyslaj nad svojim zivotom a nad tym, co s nim robis, pls
06.10.2009
jaja
Reagovať
odpísane
naco to sem kto odpisoval z ucebnice.. keby som to potrebovala opisat tak to odpisem z tej ucebnice kde to nie je s chybami :D
25.02.2009
rofl
Reagovať
hahaha
OMG, precitam si knihu potom si precitam toto, hm nejake podobne, a keby si to prerobil aspon na spisovne spravne...
13.05.2008
seJMy
Reagovať
no tak
Ako to mam asi odovzdat ucitelke ked je to opisane z ucebnice omfg...
05.05.2008
andrea
Reagovať
par slov, nad ktorymi by sme sa mali zamysliet
Podla mna je to vazne pravda, co tento dotycny pise, pamatam si, ze minuly rok som zrovna ja niekomu pisala sloh na podobnu temu a moj nazor bol rovnaky..Vtedy som este byvala na dedine, kde internet este nebol taky rozvinuty, ale aj tak uz som zacala vnimat ten rozdiel v komunikacii medzi ludmi, je to pekne a zaroven sokujuce ako doba pokrocila oproti minulemu tisicrociu a clovek z dediny ma velky problem sa uz len zaradit medzi ludi vyrastajucich v meste. Internet je vyhra a zaroven prehra pre vztahy medzi ludmi, na jednej strane mozu spolu komunikovat aj ked su v zahranici a podobne veci, ale na druhej strane urcite sa menej stretavaju ako volakedy, ked o internete nebolo este slychu ani chyru..Ma to aj vyhody aj nevyhody.
19.04.2008
ja_
Reagovať
uff...
mno co sa gramatiky tyka: v mnoznom cisle v nominative je makke i!!!!!
13.06.2007
nikuska
Reagovať
hm a ja viem ???
takze po precitani tohto diskusneho prispevku by som rada zhodnotila ze doticna osoba ktora to pisala napisala myslim pravdu...sice je nam to nie moc po voli ale mas v tomto pravdu...internet-sama viem o tom svoje kedze aj mna istym casom dost pohltil ale uz som myslim z toho tak trochu vonku...snazim sa to obmedzovat a viem si uz aj predstavit zivot bez neho...vsetko sa da len treba chciet...aj uchylnosti sa clovek zbavi len samozrejme musi chciet...autorovi tiez odkazujem aby pokracoval v podobnej problematike samozrejme ako su drogy a podobne...zaujma ma tvoj nazor dakujem za pozornost s pozdravom Nikuska
10.06.2007
lucy
Reagovať
prosiiiiiiiiim
prosiiiiiiiiiiiim napiste este nejaky iny diskusny prispevok na temu ,,internet" please
25.03.2007
kaso45
Reagovať
ble ble
na zaciatok poviem ze to bol asi nazor niakeho dochodcu a nie mladeho cloveka. ( aspon tak sa mo zdalo). asi fakt nevies co je to internet a take reci ze sa straca normalna komunikacia medzi ludmy ja uz na kazdom ako to zoberea nemusis preto vsetko odsucdzovat. vela zdaru a PEACE
25.03.2007
Kristina
Reagovať
?????
no,dala som ti 5 v hodnoteni,lebo sa to skratka nedalo citat...nelogicke vety vyustili do absolutnych nezmyslov, pekne si sa snazil pouzivat odbornu,vysoku rec, ibaze Ti asi unikaju vyznamych tychto slov...tak radsej sem nabuduce uz nic nenahadzuj,lebo uboziaci ti, ktori toto pouziju v skole...ja v stale dufam,ze to bol len zart...prosim,povedz,ze bol...
24.03.2007
ropucha
Reagovať
ach jaj
no ozaj úžas! Najprv sa nauč písať až potom sem píš! Ved tu si niektorí ľudia robia úlohy tak im nedávaj takýto príklad,ved za toto by mohli dostať aj 4. Potom by už túto stránku ani nenavštívili.