Zaujímavosti o referátoch
Zima: umelecký opis
17.04.2007
Nikita
Reagovať
Tha dik
Dikeeeeeeeeees veĽmi som potrebovala tento opis len to trošku pomením
12.04.2007
soňa
Reagovať
RE:gooood:))))
supeeeer naozaj goooood..........tak toto som potrebovala bo piseme pisomnu pracu so sloviny.........aaaaaaaa..........naozaj dikeeeeeeeees heh :)))
12.04.2007
soňa
Reagovať
supeeeer naozaj goooood..........tak toto som potrebovala bo piseme pisomnu pracu so sloviny.........aaaaaaaa..........naozaj dikeeeeeeeees heh :)))
12.04.2007
soňa
Reagovať
12.04.2007
soňa
Reagovať
goooooood:))
supeeeer tento umelecky opis bol naozaj gooood........to som potrebovala bo piseme pisomnu pracu o umeleckom opise.....takze dikeeeeeees naozaj :)
12.04.2007
sonka
Reagovať
supeeeer tento umelecky opis bol naozaj gooood........to som potrebovala bo piseme pisomnu pracu o umeleckom opise.....takze dikeeeeeees naozaj :)
12.04.2007
sonka
Reagovať
11.04.2007
Johny
Reagovať
Omg ďakujem moc..
Teraz mi to akurát trebalo na domácu zo sloviny... ci boha napísať umelecký opis o snehu alebo vode... Ale o zime je dačo ako o snehu takže mi to prišlo vhod... ďakujem moc krát...
09.04.2007
adusska
Reagovať
mno da sa
je to zle treba to upravit !!! dufam ze 2 z toho dostanem !! a my potrebujeme tento opis na 2 male strany neni tu taky ??
09.04.2007
blbost
Reagovať
aduska
je to zle treba to upravit !!! dufam ze 2 z toho dostanem !! a my potrebujeme tento opis na 2 male strany neni tu taky ??
06.03.2007
KiKo
Reagovať
hm co uz no?
NO aspon ze som si podla tohot osnovu mohol spravit ale inaknic moc ..co uz:D