Zaujímavosti o referátoch
Drogy
24.04.2015
Peťko Gurčík
Reagovať
Re: Re: Drogujem, a je to fajn
Neboj sa, viem čo robím. Skús to aj ty!
24.04.2015
Peťko Gurčík
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Drogujem, a je to fajn
Svoj život som si nezničil. Neboj sa. Aj ja som sa predtým bál, ale teraz vidím, že je to posun dopredu...
24.04.2015
Karol
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Drogujem, a je to fajn
Skôr dozadu. To nemyslíš vážne, že ma chceš presviedčať.
29.04.2015
Tomáš
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drogujem, a je to fajn
Karol nemáš pravdu .... ja piko milujem a je to moje potešenie !!"!"!
29.04.2015
Karol
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drogujem, a je to fajn
S pikom nie je "sranda" to je vážna vec. Neberte to !
15.05.2015
Peťko Gurčík
Reagovať
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drogujem, a je to fajn
Najprv to musíš vyskúšať, potom niečo hovor...
17.12.2010
maruna
Reagovať
som fetacka
viete nestojim o druhe rady.lebo ja piko berem z vlastnych problemov.a nik ma nikdy nepochopi pokial sam detstvo neprezije jako ja alebo pokial to aspon nevidel na vlastne oci.no nehovorym ze som poklad.drogy mi ukazali zit na Zemi bez stresu,hnevu a pod.v hlave mi nebehaju kradeze vrazdy nasilie a pod.myslienky.fukam uz 5r a 7r.sa staram o sestrine dieta.sestru kacu vac zajimaju kokoty a vsetko ostatne len nie mala sasenka.nevim ako sa to pocuva no zazitky boli najhorsie.sasku beriem ako moje vlastne dieta.i ked mam len 16nast za 4mesace 17nast.mam rada deti.no stve ma najvac to ze kaca o malu zaujem vonkoncom neprejavuje.nieje zla ani hlupa len si nevazi co jej osud pripravil.nechapem jak nemoze s malou vydrzat je s nou chv.a uz je krik lietaju facky.sak to dieta sa zachvilu psychycky zruti.pravdu povediac skoro vzdy ma prichyti natahanu samozrejme ze nevi co mi je a ja som na fuku hociaka vsetko chapem.atd ale to neni podstatne.sadne si kumne niekedy aj namna a pyta sa. Majka preco sa mamka o mna nestara,nema ma rada.vsetkych naokolo ma radsej ako mna.preco sa staras o mna ty.ty si moja mama.to dieta ma stohto cisty chaoz.ludia sa sudia medzi sebu ked bere drogy je zly ked prachac strasny kamarati.premna love nejsu nic iba zdrapy papiera za ktore zijeme.no nemaju cenu ako laska,stastie,podpora rodiny,a napodobne vsetky veci co sa kupit nedaju lebo su vzacnejsie ako vsetky love sveta.ja drogovat prestat viem medzi 5r som rok bola cista noja prestat nechcem.mne sa tak paci zit.a nik mi nezabrani vrobit to co sama chcem.zadne zakony ani nic podobne.lebo svet nadava na vsetko zle len keby sa pozerali na seba ne na druhych.jasne ja nic ja muzikant ne.ja mam napr.tiez moc vela chyb ale snazim sa ich pomaly,postupne napravat a az ked vsetko zle co mam na rovasi napravim az potom mozem davat kazne druhy
m.inak drzim hubu a krok.dam taku otazku fakt vsetkemu chapem no tomuto ne.VSETKO ZLE JE NA NIECO DOBRE.tak potom co znamenaju kazne,rady druhych.ak nevyskusas to zle nikdy nebudes vediet rozpoznat dobro od zla.ja nemam nic a dam aj nemozne,z jednej srany dobra no som aj nepodarene dievcisko,rada pomozem ak je to v mojich silach,ludi kt.poznam ma maju radi lebo som psycho nik ma nezajima a reci druhych mam na haku reci sa vypravaju chleba sa ji a ja sa s tych vasich reci nenajim.aj tato stranka je napisana pod vplyvom pika
m.inak drzim hubu a krok.dam taku otazku fakt vsetkemu chapem no tomuto ne.VSETKO ZLE JE NA NIECO DOBRE.tak potom co znamenaju kazne,rady druhych.ak nevyskusas to zle nikdy nebudes vediet rozpoznat dobro od zla.ja nemam nic a dam aj nemozne,z jednej srany dobra no som aj nepodarene dievcisko,rada pomozem ak je to v mojich silach,ludi kt.poznam ma maju radi lebo som psycho nik ma nezajima a reci druhych mam na haku reci sa vypravaju chleba sa ji a ja sa s tych vasich reci nenajim.aj tato stranka je napisana pod vplyvom pika
31.01.2011
Sima
Reagovať
Zivot je kratky
MARUNA :
Co mas potom za zivot. Niekto ti dal zivot a ty ho takto "odflaknes" ???
Preco fetujes, drogujes..o co ti ide? Mozno ti to urobi dobre, ale len docasne....zamysli sa nad sebou..
Co mas potom za zivot. Niekto ti dal zivot a ty ho takto "odflaknes" ???
Preco fetujes, drogujes..o co ti ide? Mozno ti to urobi dobre, ale len docasne....zamysli sa nad sebou..
14.06.2010
co.to je niiiiic to
Reagovať
neni to pravda
ani nevies co ti to moze sposobit za 2 roky uz budesv nemocnici
11.06.2005
marcelek
Reagovať
pi.. o tom vieš...
to, že všetky uvedené drogy sú návykové, je NEZMYSEL. Oveľa návykovejšia než sú amfetamíny je čokoláda, a u marihuany nebol ešte nikde vo svete zaregistrovaný prípad závislosti na marihuane. odporúčam autorovi referátu, aby si o drogách prečítal predovšetkým vedecké štúdie a nie letáky pre deti. prípadne nech si zahúli trávu a keď sa dokáže rozplakať tak mu dám celý svoj majetok.
13.12.2009
Bar-do
Reagovať
Re: pi.. o tom vieš...
to si de pocul na komercnej televízi MARKIZA kkte .... OTVOR OCI :.... dilino !!!!!!!!
09.08.2005
Peter
Reagovať
Vyhúlený k...t. Poznám ľudí ako si ty. Dobrý kamarati sa od nich odvacajú. Mladý pár potrebuje na 1 týždeň 80 libier na hašiš. A to nehovorím o cigaretách , mariške a alkohole.
10.02.2009
orgánik
Reagovať
......
aj tak ste všetci narkomani, o čom hovoríte? to tu už existujú len feťáci?
05.11.2005
sukat treba
Reagovať
Viete naco sluzi to co mate medzi nohami. Tak okrem curania je mozne mechanickym drazdenim penisu vyvolat takuuu euforiu , ze na to do smrti nezbudnete.
Ucinky: Prekrvuje mozog - pozitivne posobi na pamat
Stimuluje - je to ako ked keby do teba vletel blesk
Upokojuje(po stimulacnom ataku) - dostavuje sa dlhotrvajuca euforia ,
Posilnuje cinnost srdca
Tak na co su vam drogy , ked nam bol dany od narodenia takyto dar a vy ho vyuzivate len malo ? aha zabudol som , ze ste debi*kovia
Upokojuje(po stimulacnom ataku) - dostavuje sa dlhotrvajuca euforia ,
Posilnuje cinnost srdca
Tak na co su vam drogy , ked nam bol dany od narodenia takyto dar a vy ho vyuzivate len malo ? aha zabudol som , ze ste debi*kovia
Reagovať
hahahaha
ako to môžete robiť?????????????????????????????????????????
23.11.2009
pppp
Reagovať
ti si jaki kokot ze cokolada je navikovejsia fetuj aspon mesiac v kuse a potom uvidis ze ci je cokoladn navikovejsia
14.09.2009
Kika bednarova
Reagovať
Ja som fetacka botkova a chcem cikat ale nejde mi to
Monca4721 ja som fetacka pokec ceknite
14.09.2009
KIKA KOSTROVA
Reagovať
KIKA DROGUJE KAZDY DEN
JA VELMI DROGUJEM A CHCELA BY OSM SA ODNAUCIT DROGOVAAAAAAAAAT FGBGFVBNGF AJ MONA S BIBOU
23.11.2008
Velmi
Reagovať
co.to je niiiiic
z marihuany som este vzivote neplakal a nikdy som sa nepredavkoval a spi sa po marihuane lepsie nez keby si preplaval ocean.. autor skus marihuanu aj ty a uvidis ze co to vlastne je.. je to najlepsia vec aka existuje
a ze je navikova to neni pravda
a ze je navikova to neni pravda