referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Interpretácia Proglasu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.12.2007
fff    Reagovať
abcde
hmm zaujimave
13.01.2007
evka    Reagovať
som proti
zasadne...mal by si to hodnotit skor objektivne a hoci tam je vlastny nazor, je potrebne si uvedomit ze to jednak bolo pisane v stredoveku a Konstantina by si mal skor obdivovat lebo si myslim ze bol ovela viac vzdelany ako si ty...a nesmies to brat tak ze ti teraz VNUCUJE modlit sa, on ti len HOVORI, ze ak sa nebudes spravat ako by si sa mal, skoncis zle...len je to povedane inymi slovami...a je to lepsie ako prehyrit cely svoj zivot a nezaujimat sa nad tym co bude dalej, lebo to by si potom zil strasne skaredo a tebe samemu by sa to nepacilo...skus sa nad tym zamysliet a nabuduce take kraviny NEPISAT!!!
19.12.2006
Lubka    Reagovať
cool =)
mne sa to páčilo... aj ja mám ten názor, že nám vnucujú modliť sa a ak nie- čaká nás peklo... fakt pekné a mám aj uľahčenú prácu =)) jak sa mi nechce písať tú hovadinu =( čawkooo......
19.12.2006
Lubka    Reagovať
cool =)
mne sa to páčilo... aj ja mám ten názor, že nám vnucujú modliť sa a ak nie- čaká nás peklo... fakt pekné a mám aj uľahčenú prácu =)) jak sa mi nechce písať tú hovadinu =( čawkooo......
14.11.2006
jano medved    Reagovať
pica1
ty krava zasrta
29.01.2006
ferka    Reagovať
no.......
neviem akym opodstatnenim mozes napisat nieco tak dehostenujuce ako to co si napisal...tym padom nam vsetkym ukazujes to aka je tvoja mysel a vsetko co sa tyka umenia chladna a prazdna aby pochopila nieco tak velkolepe ako je proglas!!!!!!!! na tvojom mieste by som si to precitala aspon 20 krat aby si pochopil o co tam ide...:-(
12.10.2005
lenocka    Reagovať
hmmhm
ma to pointu a asi je to jeden z mala referatov kde je naozaj vyjadreny vlastny nazor,ktory je aj obhajeny....nie je to pekfektne....ale je to dost dobre!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.